Motor sporları tutkunlarına büyük şans

Motor sporları tutkunları ucunda büyük bir ödül olan bu yarışmayı kaçırmamalı!

Motor sporları tutkunlarına

Mobil 1 Road to Austin yarışması, oyuncuların sürüş becerilerini ve motorsporları bilgisini sınıyor. Motorsporuları tutkunları, yarışmayı kazanmak için Avrupa'da Eyfel Kulesi, Brandenburg Kapısı ve Pisa Kulesi gibi ünlü anıtlardan geçip Austin'de tamamlanan bir güzergahta zamana karşı yarışıyorlar.

Oyunculara Grand Prix yarışları ve Mobil 1 hakkındaki bilgilerini sınayan çoktan seçmeli soruların sorulduğu yarışmada verilen her doğru cevapla toplam sürelerinden 15 saniye düşülüyor. Oyuncular pistin sonuna ulaştıklarında bilgilerini girip, skorlarını kayıt edebiliyor veya sürelerini geliştirmek ve kazanma şanslarını arttırmak için başa dönüp yeniden yarışabiliyor.

Yarışmacılar dilerlerse Road to Austin yarışmasının temelini oluşturan Mobil 1 Racing Academy oyununu da oynayabiliyor. Bu oyunda Lewis Hamilton ve NASCAR sürücüsü Tony Stewart'ın kariyerlerini izleyerek, karting ve minik otomobiller (midget car) gibi farklı yarış serilerinde yarışabiliyorlar.

Yarışmanın galibi ve bir arkadaşı, yarışın olduğu haftasonu süresince yeni Circuit of the Americas pistinde Vodafone McLaren Mercedes takımına katılmadan önce lüks bir konaklamanın keyfini sürecekleri Austin, Teksas'a birinci sınıfta uçacak.

Bu çok özel deneyim takımın garajının gezileceği özel bir turu, takım sürücüleriyle tanışma fırsatını ve sıralama turları ile Grand Prix'yi Mobil 1'in özel konukseverliğiyle izleme şansıyla birlikte verilecek cep harçlığı ve hediye paketini de içeriyor.

Okuyucu Yorumları