Motorola Moto E4 Plus Devasa Bir Pile Sahip Olabilir

Beklenen Motorola cebi için yeni ipuçları, bu "canavar" pile işaret ediyor!

Moto E4 Plus'a dev pil!

Eğer Motorola Moto E3'ü öne çıkaran bir özelliği varsa o da giriş seviyesindeki bir telefonun inanılmaz bir pil ömrüne sahip olmasıydı. Eğer en son söylentiler doğruysa, bir sonraki Moto E telefonu daha bile etli bir pile sahip olacak.

WinFuture muhbiri Roland Quandt, Motorola Moto E4 Plus olduğuna inanılan XT1773 model umaralı telefonun FCC raporunu ortaya çıkardı.

Rapordaki verilere göre, görünüşe bakılırsa Moto E4 Snapdragon'dan vazgeçerek MediaTec SoC'ye geçiyor, ayrıca daha önemlisi telefon 5,000mAh kapasiteye sahip güçlü bir pil ile birlikte gelecek.

Eğer bu veriler doğruysa, Moto E4 Plus gerçekten büyük bir güç kaynağına sahip olacak. Bu tüm telefon sahipleri için büyük bir artı, özellikle de hesaplı bir telefon arayanlar için ideal bir cihaz. Moto E3'ün fiyatı 125$.

Karşılaştırmak gerekirse, Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus, sırasıyla 3,000 ve 3,500mAh pillere sahip. Apple pil değerleri konusunda oldukça gizli, ancak bazı testlere göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, sırasıyla 1,900 ve 2,900mAh piller barındırıyor.

Tabi ki, bir FCC raporunu Moto E4 Plus'ın açıklanması olarak yorumlamak biraz erken sayılır. Motorola ya da Lenovo konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Okuyucu Yorumları