Motorola, Moto Z Play'de kulaklık girişine dönebilir

Motorola, yeni "multimedya" amirali Moto Z Play'de kulaklık girişine izin verecek mi?

Moto Z Play'de kulaklık girişi geliyor

Motorola'nın kısa bir süre önce yeni akıllı telefon modellerini görmüştük. Modüler tasarımlarıyla farklı kullanım biçimleri sunan yeni Moto Z ve Moto Z Force, tasarımıyla da görenlerin ilgisini toplamayı başarmıştı. Özellikle Moto Mods olarak tanıtılan ve telefonunuza yeni özellikler eklemenize izin veren ekipmanlarla gövde gösterisi yapan Motorola, şimdi yeni bir telefonla daha basının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Moto Z ve Moto Z Force modellerinde pek çok açıdan radikal bir değişikliğe giden Motorola, şu sıralar iPhone 7 için de konuşulan 3.5 mm kulaklık girişini bu iki modelde düşürmüştü. Ancak ortaya çıkan fotoğraflara göre Moto Z Play, kulaklık girişiyle gelecek.

HelloMotoHK'nın yayınladığı fotoğrafta Moto Z ve Moto Z Force her iki tarafta görünürken, ortada ise Moto Z Play'in olduğu iddia ediliyor. Moto Z Play'de diğer iki modele göre önemli bir fark dikkat çekiyor: 3.5 mm kulaklık girişi.

Elbette şu an Motorola'nın henüz bu telefonda kulaklık girişine izin verip vermeyeceği kesin değil. Ancak ilk emareler bu girişin yer alacağını gösteriyor. Öte yandan Moto Z ve Moto Z Force'u tercih edecek olan kullanıcılara da kutu içeriğinde USB Type-C'den 3.5 mm jaka dönüştürücü bir kablonun yer aldığını da hazır yeri gelmişken söyleyelim.

Son olarak Moto Z Play'in daha önce sızan haberlere göre 5.5 inç Full HD AMOLED ekrana sahip olacağını, Qualcomm Snapdragon 625 işlemci ve 3GB RAM ile geleceğini de söyleyelim. Yani, en azından şimdilik bilinenler bunlar...

Okuyucu Yorumları