Motorola Razr V4'ün Özellikleri Belli Oldu!

Motorola'nın katlanabilir akıllı telefonu Razr V4'ün özellikleri ortaya çıktı. Eğer telefon bu haliyle çıkarsa, çok konuşulur!

İşte Motorola Razr V4 özellikleri!

Bilindiği gibi ilk katlanabilir akıllı telefon Royale markasının FlexPai isimli modeli olmuştu. Arkasından ise Samsung'un ABD'de tanıttığı Galaxy Fold ve hemen sonrasında da Mobil Dünya Kongresi'nde Huawei'nin Mate X modelini görmüştük. Ancak katlanan akıllı telefonlar elbette bunlarla sonlanmayacak, yenileri gelmeye devam edecek ve bunlardan biri de Motorola Razr V4 olacak. Motorola'nın üzerinde çalıştığı bilinen katlanabilir akıllı telefon Razr V4 hakkında yeni bilgiler var.

Motorola Razr V4'ün ikinci ekranıyla ilgili bilgileri sizlere daha önce vermiştik. Şimdi ise Motorola Razr V4'ün teknik özelliklerine ilişkin sızıntılar ortaya çıktı. Bunlara göre Motorola Razr V4, amiral seviyesinde olmaktan uzakta seyredecek, daha çok orta segmente uygun olacak. Öyle ki, telefonun işlemci hanesinde Snapdragon 710 olacağı konuşuluyor. Öte yandan telefonda 4 veya 6 GB RAM olacağı ve 128 GB'lık depolama alanı bulacağı da gelen bilgiler arasında.

Bunların yanı sıra batarya kapasitesi de belli olan Motorola Razr V4, 2730 mAh oranında bir batarya bulunduracak. Bununla Galaxy Fold ve Mate X'in gerisinde kalacağı açık olan Motorola Razr V4'ün fiyatı ise bir hayli yüksek. Gelen ilk bilgilere göre Motorola'nun katlanabilir cebi Razr V4, 1500 Dolar fiyat etiketiyle duyurulacak. Açıkçası bu fiyat, katlanabilir özelliği bulunan orta sınıf bir telefon için yüksek. Ancak ne olup biteceğini elbette Motorola Razr V4 resmen tanıtılmadan bilemeyeceğiz.

Okuyucu Yorumları