Motorola'dan Beklenen Moto Mod Geliyor!

Motorola, piyasaya sürdüğü Moto Mod'larına önemli bir üye daha eklemeye hazırlanıyor!

Beklenen Moto Mod geliyor

Motorola'nın sunduğu çok çeşitli Moto Mod'ların arasında önemli bir eksik vardı: Bir sanal gerçeklik başlığı. Ama bugün duyduklarımıza göre, Motorola yakında Virtual Viewer Moto Mod isminde bir tane sunacak.

Önceki Samsung Gear VR modellerini andıran Virtual Viewer, bir VR başlığının olabileceği en sade şekle sahip. Ayrıca sızan resimden görüldüğüne göre içine Moto Z telefonunuzu koyup Daydream uygulaması ile VR deneyimi yaşamanız mümkün.

Bu mobil VR başlığını diğerlerinden ayıran noktası ise tasarımında bir delik bulunması. Bu delikten Moto Z'nin kamerası etrafı görebiliyor ve bu da artırılmış gerçeklik deneyimleri için kullanılabileceği anlamına geliyor.

Motorola'dan Beklenen Moto Mod Geliyor!

Aslında Motorola'nın 2016'da Google Tango modunu çıkaracağını söylediğinden beri böyle bir mod bekliyorduk. Ama bu moddan vazgeçildi ve anlaşılan firma bu konulardaki planlarını bilinmeyen sebeplerden dolayı askıya almıştı.

Eğer Motorola, Virtual Viewer'i çıkarırsa ciddi bir rekabetle karşılaşacak. En başta, Google'ın kendi başlığı da Moto Z telefonlarla uyumlu ve fiyatı da nispeten uygun.

Motorla'nın bu cihazla piyasada az da olsa yer edebilmesi için fazla gecikmeden piyasaya çıkarması gerekecek.

Okuyucu Yorumları