Mount & Blade Serisi, indirimde!

Taleworlds Entertainment imzalı dünyaca ünlü Mount & Blade evreninde at koşturmayan kalmayacak.

Mount & Blade indirimde!

Kılıçları kalkanları kuşanın, zırhları yenileyin ve şimdiye kadar dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncu tarafından büyük bir zevkle keşfedilen Mount & Blade dünyasına dörtnala giriş yapın. Dijital oyun platformu Steam'in geleneksel yaz indirimleri kapsamında Günün Fırsatları arasında yer alan seri, tüm oyunseverleri bir kez daha Orta Çağ'ın zorlu savaşlarında kılıç sallamaya davet ediyor.

Steam'de yer aldığından beri en çok oynanan ilk 50 oyun arasındaki yerini kimselere kaptırmayan Mount & Blade serisi, bilhassa takipçilerinin büyük beğenisini toplayan Mount & Blade: Warband ve en son eklentisi Mount & Blade Warband: Viking Quest ile çıtasını yükseltmeye devam etti. 2005'ten bu yana 5 milyon adetten fazla satan oyun aynı zamanda birçok ödüle de layık görüldü.

Steam'de farklı oranlarla Günün Fırsatı indirimine giren Mount & Blade oyunları şöyle:

• Mount & Blade

• Mount & Blade: With Fire and Sword

• Mount & Blade: Warband

• Mount & Blade Warband: Napoleonic Wars

• Mount & Blade Warband: Viking Conquest

Ayrıca dilerseniz bugüne özel indirimlerde tüm seriyi içeren Mount & Blade Full Collection'ı %66 daha ucuza almanız mümkün. Halihazırda Mount & Blade II: Bannerlord'a geri sayım devam ederken seride keşfetmediğiniz bir oyun kaldıysa bu indirim tam size göre! Mount & Blade Steam indirimi 22 Haziran'a kadar sürecek.

Okuyucu Yorumları