Mozilla'dan Firefox Android launcher!

Firefox'un arkasındaki Mozilla, şimdi de yeni bir Android launcher'ı hazırlıyor!

Android'e sürpriz launcher!

Firefox'un geliştiricisi Mozilla, şu sıralar pek yoğun. Kendi mobil işletim sistemini de geliştiren firma, şimdi de yeni Android launcher'ının ekran görüntüsünü ortaya çıkardı.

Mozilla, yeni alternatif giriş ekranının "istediğiniz an içerik keşfetmenize" izin vereceğini söylüyor. Bir başka alternatif giriş ekranı olan EverythingMe'yi temel alan launcher, ilgi alanlarınıza göre doğru zamanlarda"akıllı klasörler" oluşturuyor. Mozilla'nın paylaştığı görüntüdeki Firefox Android launcher'ı, EverythingMe'ye oldukça benziyor, sadece renkleri biraz daha Firefox renklerine yakın.

Ekran görüntüsünde üst tarafta görünen klasörler, muhtemelen launcher'ın öne çıkan özelliği olan akıllı klasörler. Bu klasörler, örneğin tüm müzik uygulamalarınızı bir klasörde, tüm sosyal uygulamalarınızı ayrı bir klasörde topluyor. Bu simgelerin altında ise bulunduğunuz yere ve o anki saate bağlı olarak kullanmak isteyebileceğiniz uygulamalar sıralanıyor.

Launcher, Firefox for Android ve EverythingMe'nin içeriksel web aramalarını bir araya getirerek kişisel bir web deneyimi de sunmayı amaçlıyor.

Mozilla'nın yeni "akıllı" launcher'ının mevcut çok sayıda launcher ile başa çıkıp çıkamayacağını biz de merak ediyoruz. Yazılımın arkasında Mozilla'nın olması, bir şansının olduğu anlamına gelebilir.

Okuyucu Yorumları