MP3'lerinizi düzenleyin!

CHIP Online'ın bugünkü ücretsiz yazılımı, MP3 asistanınız Zortam MP3 Media Studio 8 Pro.

Zortam Mp3 Media Sudio Pro

CHIP Online, her gün okurlarına farklı ve kullanışlı yazılımları ücretsiz olarak sunuyor. Bugünün yazılımı ise Zortam MP3 Media Studio Pro 8.

Sisteminizde fazlaca MP3 saklıyorsanız, bu MP3 dosyalarınızın TAG'larını düzenleyebilir ve dilediğiniz şekilde sınıflara ayırabilirsiniz. Veritabanında 5 milyondan fazla şarkı bulunan Zortam MP3 Media Studio Pro 8'de her bir MP3 için kapak, şarkı sözleri (lirik), albüm, tür, yıl ve bunun gibi daha birçok detaylı bilgiyi MP3 dosyasına girebiliyorsunuz.

24.95 dolarlık bir fiyata sahip olan ancak CHIP Online aracılığıyla ücretsiz olan bu programı indirmek ve bilgisayarınıza kurmak için bugünün sonuna kadar vaktiniz var! Yüklemek için tıklayın.

Programın Kullanımı

Programın Kullanımı

Zortam MP3 Media Studio 8.30'u yükledikten sonra size verilen seri numarayı saklamayı unutmayın. Bu seri numarası ile bu uygulamayı bundan sonra ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.

Şimdi isterseniz Zortam MP3 Media Studio ile neler yapabileceğinize bir göz atalım:

Daha önce de belirttiğimiz gibi Zortam MP3 Media Studio, MP3 arşivinizdeki MP3'lerinizi TAG'lamanıza yarayan ve söz konusu MP3 dosyasıyla ilgili birçok ayrıntılı bilginin oluşturulmansa olanak tanıyan başarılı bir uygulama. Örneğin program ilk açıldığında bilgisayarınızdaki tüm MP3 arşivi taranmaya başlanacaktır. Ancak MP3 dosyalarınızın çokluğuna göre bu tarama işleminin süresi de haliyle değişiklik gösterecektir.

Tarama işlemi tamamlandıktan sonra, ya da sizin kendi belirlediğiniz bir MP3 dosyasını açtıktan sonra çok kolay bir şekilde MP3 dosyalarının içerisinde yer alan bilgileri düzenleyebilirsiniz. Resimde de gördüğünüz gibi bir MP3 dosyası seçildikten sonra programın altında gördüğünüz panelde Artist, Title, Album, Track, Genre ve Comment kısımlarını fark edeceksiniz. Mevcut MP3 dosyanız daha önce TAG'lendiyse burada bazi girdileri görebilirsiniz. Örneğin resimde yer alan MP3 dosyasında seçilen MP3'ün Artist isminden şarkının ismine, hangi tür şarkı olduğundan hangi yıla ait olduğuna kadar birçok bilgiyi görebiliyorsunuz.

Benzer şekilde siz de, bu TAG'leri düzenleyebilir ya da yeni baştan tekrar oluşturabilirsiniz. Yapılan her değişiklikten sonra ise 'Save-F5' butonuna tıklamayı unutmayın.

Programın bunun yanında seçilen MP3 dosyasının kaç desibel güce sahip olduğunu da öğrenme şansınız var. Bunun için programın üst sekmelerinde yer alan 'Track Volume'den 'Analyze Track Volume'u seçerek bu işlemi kolayca yapabilirsiniz.

Kısacası, bu program ile MP3'lerinizi sınıflandırabilir, daha düzenli ve disiplinli bir MP3 arşivi oluşturabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları