MP4 Videoları WMV Formatına Dönüştürme Nasıl Yapılır?

İyi bir çevrimiçi veya masaüstü tabanlı bir program, dosyalarınızı uygun kalitede ve basit bir şekilde dönüştürmek için kullanılabilir.

MP4 -WMV Formatına nasıl dönüşür?

MP4 en sık kullanılan video formatlarından biridir, ancak bazen Windows tabanlı cihazınız, codec sorunu nedeniyle dosyanın oynatılmasını desteklemeyebilir. Ayrıca özelleştirilmiş videolar düzenlemek ve oluşturmak için MP4 kullanmak ideal bir biçim değildir. Yukarıda belirtilen durumlar için, MP4 videoları Windows tabanlı WMV biçimine dönüştürmek gerekir. İyi bir çevrimiçi veya masaüstü tabanlı bir program, dosyalarınızı uygun kalitede ve basit bir şekilde dönüştürmek için kullanılabilir.

MP4'ü WMV formatına dönüştürmek için çevrimiçi araç kullanma

MP4 videolarınızı WMV formatına dönüştürmek için basit bir çözüm mü arıyorsunuz? Online UniConverter, bu ücretsiz çevrimiçi araç dönüşüm için tüm yaygın formatları desteklediğinden ve herhangi bir yazılım indirme veya kurulum gerektirmediğinden doğru seçimdir. Arayüzü yerel MP4 videoları ekleyebileceğiniz ve WMV de dahil olmak üzere bir dizi popüler video ve ses formatına dönüştürebileceğiniz kadar basittir. Daha önce Media.io olarak bilinen bu yazılım, e-posta ile dönüşüm tamamlandığında bildirimini alma seçeneğine de sahiptir. Dönüştürülmüş dosyaları PC'nizde veya doğrudan Dropbox hesabınıza kaydedebilirsiniz.

Online UniConverter kullanarak MP4'ü WMV'ye dönüştürme adımları

Adım 1: Sistem tarayıcınızda çevrimiçi https://www.media.io adresini çalıştırın. MP4 videosunu eklemek için + işaretine tıklayın. Ayrıca videoları sürükleyip bırakabilirsiniz.

Adım 2: Videolar eklendikten sonra, hedef formatı seçmelisiniz. Tüm dosyaları dönüştür: sekmesindeki seçenekleri açın ve Video listesinden MP4'ü seçin.

Adım 3: Dosya dönüştürme işlemini başlatmak için CONVERT düğmesine tıklayın.

MP4'ü WMV'ye dönüştürmek için profesyonel dönüştürücü

Çevrimiçi araçlar basit programlardır ancak kaliteli dönüşüm arıyorsanız, Wondershare UniConverter gibi masaüstü tabanlı yazılımlar en iyi seçimdir. Bu eksiksiz video yazılımı, 1000'den fazla formatı destekleyen mükemmel bir dönüşüm aracıdır ve kayıpsız kalitede dosyalar sunar. Toplu işlem, zamandan ve emekten tasarruf etmek için yazılım tarafından desteklendiğinden, tek seferde birden fazla dosyayı dönüştürebilirsiniz. Ek özellikler arasında, video düzenleme, video aktarma, video indirme, ekran kayıt gibi özellikler sayılabilir.

Wondershare UniConverter kullanarak MP4'ten WMV'ye dönüştürme adımları

Adım 1: Dönüştürülecek dosyaları ekleyin

Sisteminizde Wondershare yazılımını başlatın ve Dönüştür sekmesindeki + tuşundan Dosya Ekle düğmesini tıklatarak dönüştürülecek MP4 dosyalarını yükleyin. Birden fazla dosya ekleyebilirsiniz. Ayrıca sürükle bırak seçeneği de var.

Dosyalar eklendikten sonra, kırpmak, kesmek, efekt eklemek ve diğer düzenleme seçeneklerini gerçekleştirmek için küçük resim görüntüsünün altındaki simgelerden birini kullanın.

Adım 2: Çıktı formatı olarak WMV'yi seçin

Sağ üst köşede, sesteklenen tüm formatları kontrol etmek için Tüm dosyaları dönüştür: sekmesindeki açılır menüyü tıklayın ve açın. Video listesinden WMV formatını seçin. Ayrıca, mevcut seçeneklerden çıktı dosyası çözünürlüğünü ayarlayabilirsiniz.

Adım 3: MP4'ü WMV'ye dönüştürme

Son olarak, eklenen videoları toplu olarak dönüştürmek için Tümünü Dönüştür (Convert All) düğmesine tıklayın. İşlem tamamlandıktan sonra dosyalar Çıkış (Output) sekmesinde seçilen konuma kaydedilir.

Çevrimiçi ve masaüstü yazılımı arasındaki farklar

Çevrimiçi ve masaüstü tabanlı programlar arasında birkaç fark vardır. Önemli olanlardan bazılarını aşağıdaki tabloda listeledik.

Özellikler

Online Dönüştürücü

Masaüstü Dönüştürücü

İnternet Gereksinimi

Var

Yok

Desteklenen Formatlar

Sayılı format desteği

Tüm formatlar ve dosya tipleri desteklenir

Dosya Boyutu

Çevrimiçi araçların çoğunda dosya boyutu sınırlaması vardır

Dosya boyutunda bir kısıtlama yoktur

Toplu Dönüştürme

Aynı anda bir dosyayı dönüştürmeye izin verir

Aynı anda birden fazla dosyayı dönüştürebilir

Dönüştürme Hızı

Yavaş ve internet hızınıza bağlı

Hızlı

Diğer Özellikler

Sadece dönüştürme özelliğini destekler

Dosya düzenleme, aktarma, kaydetme, indirme gibi bir dizi işlevi ve özelliği destekler

Wondershare hakkında

Wondershare, video ve ses dosyaları ile ilgili her türlü görevi yerine getirmeyi amaçlayan çeşitli yazılımlar yayımlayan halka açık bir yazılım şirkettir. Yukarıda bahsedilen Wondershare UniConverter, 1000'den fazla formatta video dönüştürme, 10.000'den fazla siteden video indirme, video düzenleme, kayıt, aktarma gibi birçok işlevi gerçekleştirebilen en büyük programlarından biridir. Büyük ölçüde video düzenlemeyi profesyonel bir şekilde yapmak istiyorsanız, Wondershare Filmora aracını da kullanabilirsiniz. Wondershare'in yayınladığı yeni marka videosunu izlemek için buraya bakabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=h4QPxO7rvLI