MS'den yeni konsol sesleri gelmeye başladı

MS'in yayınladığı 3 ilanın yayınlanması ve ortadan kaybolması bir oldu! Peki ilanlar neyle ilgiliydi

Buhar olup uçan MS ilanları!

Uzun zamandır dedikodusu dillerden düşmeyen yeni Xbox'ın artık iyi kötü yapım aşamasında olduğunu biliyoruz. Fakat bu sefer gözlere, Microsoft tarafından yayınlanan ilanlar takıldı ve bütün oyun piyasasına kısa zamanlı bir sarsıntı yaşattı.

İnternette yayınlanan ilanlara göre Microsoft'un merkez binalarından bir tanesinde çalışmak üzere aranan kişi nitelikleri şöyleydi; "Yeni jenerasyon Xbox'ın ses sistemini kökten değiştirmek için kolları sıvayacak, takım ruhu içinde çalışabilecek personel aranıyor." Bunu hemen bir altındaki ilanda da Forza Motorsport için programcı arandığı belirtildi. Göze çarpan bir diğer iş ilanındaysa "Sinematik vizyon ve tekniklerini üst seviyede ve mükemmel bir şekilde kullanılabilecek ve yeni konsolumuza bu teknolojileri takım ruhu ile adapte edebilecek kişiler aranıyor."

Ancak bu ilanların görünüp kaybolması, neredeyse bir oldu. İlanların ortadan kaybolması, çoğu kişi tarafından, Microsoft'un yeni Xbox hakkında ipucu vermek istemediği şaklinde yorumlandı.

Microsoft'un yeni konsolu hakkındaysa halen yeni bir bilgi sızmış değil. Tek bilinen bu konsolun 2012 yılında kesinlikle piyasada olmayacağı...

Okuyucu Yorumları