MS: IE8 ulaşması gereken son yerde...

Internet Explorer 8 ulaşması gereken en son kitleye de ulaşmaya başlıyor. Tüm ayrıntılar burada...

Son IE 8 treni de kalkıyor!

Microsoft, 25 Ağustostan itibaren Windows Server Update Services (WSUS) üzerinden kurumsal müşterileri için Internet Explorer 8'e otomatik yükseltme sürecinin başlatacak.

Microsoft, masaüstü PC'lerini bu hizmet üzerinden yöneten firmalar güncellemenin dağıtımına kendilerini hazırlamaları gerektiğini söylüyor. "Toplu Güncelleştirme Paketi" seçeneğini etkinleştirilmiş ve lisans anlaşması kabul edilmiş ise yeni tarayıcı sürümü IE 6 ve 7 bulunan sistemlere otomatikman kuruluyor.

Yazılım devine göre yeni tarayıcı, şimdiye kadar Internet Explorer 8 güncellemesi reddedilmiş olsa da kuruluyor. Güncelleme tarayıcı tarafından desteklenen tüm dil sürümleriyle çalışıyor. Gelecekte toplu güvenlik güncelleştirmeleri ve uyumluluk görünümü listesi de WSUS üzerinden dağıtılacak.

Eğer yeni tarayıcının WSUS üzerinden kurulmaması gerekiyorsa 25 Ağustos'tan önce "Toplu Güncelleştirme Paketleri"ne verilen otomatik izin devre dışı bırakılmalı. Eğer bu yapılmazsa sistem yöneticileri yine de lisans anlaşmasını reddederek IE 8'e güncellemesini engelleyebilir.

Okuyucu Yorumları