MS, kullanıcıları Win 7 partisine çağırıyor

Windows 7 peçetesine, balonuna, veya bulmacasına ne dersiniz? Ama durun; daha da ilginci var!

Windows 7'de parti zamanı!

Microsoft, Windows 7'nin çıkışını kutlamak için parti verenlere ödüller dağıtıyor. Microsoft'un pazarlamacıları bu tür bir kampanya ile şirketin ve Windows 7'nin saygınlığını zedeleyecek mi? İşte bu soru internet forumlarında yankılanıyor.

Microsoft henüz resmi duyuruyu yapmasa da profesyonel parti düzenleyen House Party'nin sitesinde detaylar yer alıyor. Microsoft'un onayını alıp 10 arkadaşınızı çağırmanız bir de üstüne Microsoft'un şartlarını imzalamanız gerekiyor. Zaten altına imza atılacak bir yasal kontrat, parti yapanların eğlenmek yerine "Ya bir şeyler yanlış gider de Microsoft bana dava açarsa?" diye ecel terleri dökmesine sebep olacaktır.

Detaylara gelelim, 22 Ekim ve 29 Ekim arasında planlanan partilerin temaları "PhotoPalooza, Media Mania, Setting up with Ease, Family Friendly Fun." olarak listeleniyor.

Microsoft bu partilerin dünya çapında gerçekleşmesini istediği için Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İtalya, Japonya, Meksika, İspanya ve İngiltere'deki kullanıcılara parti düzenlemeleri karşılığında hediyeler veriyor.

Haberin devamında parti düzenleyenlere verilecek birbirinden komik hediyeleri görebilirsiniz...

Windows 7'li peçete isteyen?

Windows 7'li peçete isteyen?
Bu partiler Windows 7'nin ciddiyetini bitirir mi?

İşte bu hediyeler:
• İmzalı bir Windows 7 Ultimate (Bill Gates mi yoksa Ballmer mı imzalayacak acaba?)
• Windows 7 masaüstü tasarımında bir deste oyun kağıdı.
• Windows 7 masaüstü tasarımında bir yapboz.
• Windows 7 masaüstü tasarımında bir poster.
• Windows 7 masaüstü tasarımında 10 el çantası.
• Dekorasyon için kağıt süsler.
• Dekorasyon için balonlar.
• Masaüstü süsü.
Bir paket Windows 7 peçetesi.

Bu ürünler 30 Ekim'de eBay üzerinden satışa sunulacak. Parti düzenlemeye üşeniyorsanız ancak Microsoft Windows 7 peçetelerinin dayanılmaz cazibesine(!) kapıldıysanız buradan edinebilirsiniz.

Parti ev sahipleri arasında düzenlenecek bir çekilişte 750 dolar değerinde bir mini-notebook kazanma şansı da, Microsoft çalışanı olmayanları bekliyor.

Okuyucu Yorumları