MS ve Turkcell'den "Gençsen Geleceksin 2.0"

Turkcell ve Microsoft'un düzenlediği organizasyonun ikincisi tam gaz devam ediyor...

Gençsen Geleceksin!

Turkcell ve Microsoft'un üniversitedeki öğrenci partnerleri, kulüpler ve ilgili bölümlerle iletişime geçerek gençlere yönelik verdiği üniversite seminerleri büyük ilgi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sene "GencsenGeleceksin" adıyla yapılan organizasyona bu yıl konulan isim yine ilgi çekici: "GencsenGeleceksin 2.0".

Microsoft'tan ve Turkcell'den ilgili yetkililerin katıldığı organizasyona geçen yıla göre ilgi büyük. Geçen yıldan daha fazla üniversitenin organizasyona katılım için başvurduğunu belirten yetkililer katılımın kendilerini sevindirdiklerini söylüyorlar.

Organizasyondaki seminerler "Yakın Geleceğin Yazılım Teknolojilerine Bakış" ve "Yakın Geleceğin Mobil Teknolojilerine Bakış" olmak üzere ikiye ayrılıyor ve kendilerine ayrılan bu bölümlerde Turkcell ve Microsoft yetkilileri, öğrencileri ayrıntılı konularla bilgilendiriyorlar.

Bu yıl yapılan ve yapılacak olan organizasyonlarda Microsoft kendi ürünü olan XBOX360'ın standını kurarak öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Turkcell ise seminer alanında yaptığı çekilişle şanslı bir öğrenciye PDA telefon hediye ediyor.

Organizasyon hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın: Gencsengeleceksin.com.

Okuyucu Yorumları