MSI 975X Platinum: Sınırsız Performansı Yakalayın

Anakart tasarımı ve üretiminde dünya liderlerinden olan MSI yeni yılla beraber Intel® 975X Express çipseti üzerine kurulu 975X Platinum anakartını piyasaya sürüyor.

MSI 975X Platinum: Sınırsız Performansı Yakalayın

975 platformu üst seviye kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip.

RoHS Sertifikalı !

Çevreye saygısının bir göstergesi olarak endüstrinin ilk RoHS uyumlu ürünlerini tanıtan MSI, 975X Platinum’la beraber RoHS uyumlu ürünlerine bir yenisini daha ekliyor.

MSI ürünlerinin RoHS uyumu yanında tüm fabrikasyon (üretim) işlemleri de RoHS’e uygun gerçekleştiriliyor.

975X Platinum’da kullanılan çok yüksek kalitedeki bileşenler sayesinde ürünün ömrü dolup kullanımdan çıktığında dahi çevreye bir zarar vermiyor.

Anakartınız olarak 975X Platinum’u seçtiğinizde MSI ile beraber siz de çevre sağlığını korumada bir adım atmış olacaksınız.

Çift Grafik Kartı Desteği – CrossFire !

975X Platinum maksimum grafik ve oyun performansı için iki adet PCI-Express x16 slotu ve çift grafik kartı desteği ile geliyor. CrossFire ve yeni Intel platformu ile oyunlar ve videolar daha da akıcı...

Üst Seviye İşlemciler için En Uygun Seçim !

Intel platformunun en tepesinde yer alan 975X Platinum, en yeni işlemcileri desteklemesinin yanında gelecekte çıkacak olan 65nm Intel işlemcilerle de uyumlu olması sayesinde yükseltmelerde en uygun seçim. Intel Pentium® Extreme Edition, çift çekirdekli Pentium® D ve Prescott çekirdekli işlemciler yanında Cedar Mill ve Presler kod adlı 65nm işlemciler de 975X Platinum’la %100 uyumlu.

Yüksek Tanımlı Ses !

En iyi grafik ve ses bir arada ! Oyunseverlerin yüksek kalite ihtiyaçlarına cevap verebilmek için 975X Platinum dijital koaksiyel ve fiber optik çıkışları da bulunan 7.1 Yüksek Tanımlı (HD) ses desteği ile geliyor.

RAID Destekli Etkinliği Yüksek Saklama !

975X Platinum’un kuzey köprüsünde yer alan RAID destekli ICH7R çipseti Intel® Matrix Storage teknolojisi sayesinde yüksek performanslı, etkin depolama sağlıyor. RAID 0, 1, 5, 10, vb. sayesinde disklerinizdeki verilere hızla erişip, yazabilirsiniz.

Gelişmiş D.O.T. Express !

975X Platinum tabii ki MSI’a özgü bir diğer teknoloji olan D.O.T. Express olmadan düşünülemezdi. CoreCell ile tüm sistem donanımsal olarak takip edilip voltaj değerleri ve fan hızları sürekli kontrol altında tutuluyor.

Live Update 3 ile de sistem sürücü ve BIOS sürümleri sürekli kontrol edilip 975X Platinum’unuzun daima en güncel haliyle çalışması garanti altına alınıyor.

Ürünün özellikleri şöyle:

• Intel® 975X Express Çipset
• LGA775 Intel işlemci desteği
• 1066/800MHz FSB
• DDR2-667 bellek desteği
• 2 PCI Express x16& 2 PCI Express x1 slot
• ATi CrossFire teknolojisi desteği
• 4 SATA2 - Intel Matrix Storage
• 7.1 Kanal Yüksek Tanımlı Ses
• Gigabit LAN
• Özel İletişim Slotu
• CoreCell

Okuyucu Yorumları