MSI Gaming anakart alana Tom Clancy's hediye!

MSI, Gaming anakart alanlara Tom Clancy's Six Siege oyununu hediye ediyor.

MSI alana Tom Clancy's hediye

Yeni Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE anakart, siyah-beyaz tasarımın yanında özel Rainbow Six Siege kutu ve aksesuarlarıyla geliyor. MSI'ın gerçek GAMING DNA'sı ile tasarlanan bu anakart, oyun özellikleri ile sizi oyun deneyiminde bir sonraki seviyeye taşımaya hazır.

Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE ve Z170A GAMING M5 anakartlar, sektörün yüksek kaliteye sahip ses özelliklerini sunan Audio Boost 3 ile gerçekçi bir ses deneyimi ile geliyor ve rakiplerin tam konumunu belirleyebilmenize olanak tanıyan bir taktik üstünlük sağlıyor. Kingston, Corsair, Crucial gibi dünyaca ünlü bellek üreticileri tarafından da onaylanan DDR4 Boost teknolojisi, bellek sinyallerinin saf bir şekilde iletilmesini garantiliyor. Uyumluluk ve kararlılığa sahip, yüksek performanslı oyun keyfinizden ödün vermeyin. USB 3.1 Gen2 Type-A & Type-C teknolojisi, yıldırım hızında veri transfer hızları ile oyunları, müzikleri ve filmleri eskisinden çok daha hızlı kopyalamanızı sağlarken gelecek nesil çözümlere de uyum sağlayan 2 tip konnektöre sahip.

Bu oyun promosyonu kısıtlı bir süre için, belirli ülkelerde geçerli. Promosyon kodları 1 Aralık 2015 ile 1 Mart 2016 arasında geçerli.

Okuyucu Yorumları