MSN'in yenilenen yüzü burada...

Microsoft'un MSN'i baştan aşağı yenileniyor: İşte değişen MSN'in yeni yüzü...

MSN değişiyor!

Microsoft, kelebek logosundan sonra MSN'in eskiyen yüzünü değiştirmeye karar verdi. Yeni ana sayfa daha ferah bir tasarıma sahip olmasının yanında, Facebook ve Twitter'dan gelen bilgileri gösterebilen bütünleşik bir tasarım. Kullanıcılar MSN'den ayrılmadan bu sosyal ağlarda mesaj yazabiliyor.

Önceki sürümde etrafa dağılmış olan bağlantıların yarısından fazlası kaldırılmış. Bunlar 5 menü altında toplanmış. Kategoriler: eğlence, haberler, spor, yaşam tarzı ve finans.

Microsoft başkan yardımcısı Erik Jorgensen "Şimdi internetteki dağınıklığı toplama vakti. İnsanlar daha derli toplu ve aradıklarını kolayca bulabilecekleri bir internet istiyor. Microsoft aramaya, multimedyaya ve teknik inovasyona yatırım yapıyor." dedi.

Yeni MSN doğal olarak Microsoft'un yüzde 10'lük pazar payına sahip arama motoru Bing ile entegre çalışıyor. Yeni MSN'de yer alan bir özellik de kullanıcıların bulunduğu bölgeye göre olaylar ve hizmetler hakkında bilgi alabildiği MSN Local Edition oluyor.

MSN henüz yeni tasarımıyla yayında değil, ancak yeni tasarımı merak edenler, buraya tıklayarak önizleme sayfasına göz atabilir...

Tıklayın: MSN.com - Önizleme sayfası

Okuyucu Yorumları