Mükemmel görüntü: Samsung Plazma TV

Televizyon görüntüsünde mükemmeliği yakalamak için kontrast (siyah / beyaz) ve parlaklık dengesinin önemi büyük. Samsung Electronics, bu dengede yepyeni bir noktaya ulaştı.

Mükemmel görüntü: Samsung Plazma TV

Samsung Plazma Televizyonlar, parlaklık ve kontrast ayarlarında yapılan yeniliklerle, tüm plazma TV’ler arasında, en iyi görüntü kalitesini sunuyor.

Parlaklığı 1000 cd/m²’ye çıkan ve 3000:1 kontrast değeri sunan Samsung Plazma TV’ler, bu değerlerle ilk kez parlaklık ve kontrast arasındaki ideal dengeyi kurarak benzerleri arasındaki en iyi görüntü kalitesini elde etti.

Görüntünün detaylarındaki hataları düzelten, kontrast ayarlarını yapan ve rengi zenginleştiren, böylelikle kullanıcıların gerçeğe en yakın görüntüyü izlemesini sağlayan DNIe teknolojisi de sadece Samsung Plazma TV’lerin sahip olduğu özelliklerden biri.

Samsung Plazma TV’lerin ses kalitesi de görüntü kalitesi kadar yüksek. SRS TruSurround ses sistemi ile sesi sadece sağdan veya soldan değil, her noktadan duymak mümkün. Bu özellik, izleyiciye ekrandaki olayların içindeymiş hissini yaşatıyor.

Zengin aksesuarlar

Samsung Plazma TV’ler istenirse duvara asılabiliyor. Özel aksesuarları sayesinde duvarda belirli bir açıyla durabilen Plazma TV’ler, bu sayede her noktadan, hiçbir görüntü kaybı olmadan izlenebiliyor. Oturuş açısına göre rahat bir seyir için ekranı kendi etrafında döndürmek de mümkün.

Plazma TV’lerin kullanıcıya önemli bir konfor sağlayan bir diğer özelliği de bağlantı girişlerinin cihazın arkasında değil, yan panelinde konumlanmış olması. Kabloların görünmemesini tercih edenler, rafın arkasında kablo gizleme aparatı bulunan TV sehpasından da edinebilirler.

63” modeli dünyanın en büyük Plazma TV’si olan Samsung Plazma TV’lerin kullanım ömrü, yaklaşık 23 yıl.

Okuyucu Yorumları