Multi fonksiyonlu USB Flash sürücüsü

Kingston Technology, Kingston Data Traveler II Plus ürününe, Powerhouse Technology şirketine ait Migo yazılımının da eklenmesi sayesinde, bu ürünün piyasadaki en kullanışlı, özelleştirilebilir ve multi fonksiyonlu USB Flash sürücüsü haline geldiğini açıkladı.

Multi fonksiyonlu USB Flash sürücüsü

Kingston, USB Flash sürücüsü, Traveler II Plus ailesi üzerinde Migo yazılımını sunan ilk marka.

Kingston dijital medya ürün müdürü Mike Kuppinger, Kingston ve PowerHouse işbirliğinin temel amacının, Data Traveler II Plus Migo Edition’ı, masa üstünüzü bir anahtarlıkta taşınacak kadar küçük bir cihazda en kolay, en güvenli şekilde istediğiniz yere taşıyabilmenizi sağlamak olarak açıkladı. Kuppinger, “Data Traveler II Plus Migo Edition size, istediğiniz yerde çalışabilme özgürlüğünü ve güvenliğini sunuyor. PC’nize geri döndüğünüzde otomatik olarak işlerinizi senkronize ediyor, versiyonları güncel tutuyor ve başka yerde sizden hiçbir veri kalmamasını sağlıyor” dedi.

Ödüllü Migo yazılımı sayesinde Data Traveler II Plus, Windows tabanlı PC’leri kişiselleştirilmiş iş istasyonlarına çeviren benzersiz bir çözüm. Data traveler II Plus Migo Edition ile, tüm Microsoft Outlook email içerikleri, Microsoft Internet Explorer ayarları, favori sayfalar, cookie’ler ve history bilgilerinin yanısıra kişinin dosyaları, klasörleri, uygulamaları, ikonları ve daha pek çok dijital varlık tamamen veya kısmen taşınabiliyor.

Kingston ile işbirliği yapma fırsatı yakalamaktan ve Migo Software’in Data Traveler II Plus USB Flash sürücüsünde yer almasından büyük heyecan duyduklarını dile getiren PowerHouse Technology CEO’su Jay Elliot, bu işbirliğinin, Kingston’un hız, güvenlik ve güvenilirliği ile Migo’nun kişisel bir bilgisayar ortamını mobilize edebilme gücünün mükemmel bir kombinasyonu olduğunu söyledi.

Data Traveler II Plus’ın şifre koruma gibi özel güvenlik özellikleri sayesinde, kullanıcılar tek bir cihaz üzerinde, ev, okul, iş, laptop, müşteriler ve projeler gibi birden fazla profil tanımı yapabiliyorlar. Cihazdaki Migo-Meter ise, dosyalar ve ayarlar için ne kadar boş alan kaldığının takibini yapıyor.

Data Traveler II Plus – Migo Edition, hem ileri seviye son kullanıcılar hem de küçük ve orta ölçekli iş yapan profesyoneller için dizayn edilmiş bir Hi-Speed USB 2.0 Flash sürücüsü. Hızın yanında yüksek kapasite isteyen üst seviye kullanıcılar, 19 MB/sn. okuma ve 13 MB/sn. yazma hızıyla sınıfının en hızlısı Data traveler II Plus Migo Edition’ı rahatlıkla kullanabilirler.

Data Traveler II Plus Migo Edition hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen, Kingston Web sitesinden http://www.kingston.com/digitalmedia/dt_IIplus.asp sayfasını ziyaret ediniz.


Data Traveler II Plus Migo Edition Özellik ve Spesifikasyonları

Kapasiteler : 256MB, 512 MB, 1 GB, 2 GB
Ebat : 67,7 mm x 20,8 mm x 9 mm
Çalışma ısısı : 0ºC - 60ºC
Depolama ısısı : -20ºC – 85 ºC
Hızlı : Yüksek veri transfer hızı; 19 MB/sn. okuma ve 13 MB/sn. yazma
Kişiselleştirilmiş : Windows tabanlı sistemler için Migo yazılımına sahip
Güvenlikli : Windows tabanlı sistemler için SecureTraveler güvenlik yazılımına sahip.
Esnek : Migo işletim dilinin sunduğu İspanyolca, basit Çince, Fransızca, İtalyanca ve Almanca dil desteği
Kullanışlı : Cepte kolayca taşınabilecek büyüklükte
Kolay : Herhangi bir USB Port’unda kolayca kullanılabilir
Garantili : 5 yıl garanti
Özelleştirilebilir : Co-logo programı mevcut
Veri Muhafazası : 10 yıla kadar

Okuyucu Yorumları