Multinet satın almalarla büyüyor

Ön ödemeli sistemler pazarının Türkiye'deki önemli ismi Multinet, yükselişini sürdürüyor!

Büyümeye devam ediyor!

Multinet, hayatı kolaylaştıran farklı hizmet, ürün ve çözümlerle üye iş yerlerine, kart kullanıcılarına ve şirketlere yemek kartından çok daha fazlasını sunuyor. Yeni yapılanmasından ve çok uluslu ortağı Groupe Cheque Dejeuner'in global tecrübesinden aldığı güçle kullanıcı sayısını artırmayı hedefleyen Multinet, müşteri sadakati kavramına da yeni bir boyut kazandırıyor. Multinet, bu kapsamda, iPara, OSAP ve parantez.com gibi yeni şirketleri bünyesine katarken; Otelnet, Petronet, Giftcard ve Multiavantaj gibi ürünleri de çeşitlendirerek ürün yelpazesini genişletiyor.

Multinet, güvenli ödeme sistemi iPara ile teknoloji merkezli büyümesini sürdürüyor.
Hızlı büyüme hedefi ile satın almalara devam etmekte olan Multinet, iPara ile başlattığı teknoloji odaklı yatırımlara mobil çözümler ile yenilerini ekleyecek. Teknoloji odaklı büyümeyi hedefleyen Multinet, online ödeme sistemi olan iPara'yı satın alarak teknolojik alt yapısını da güçlendirdi. E-ticaret sitelerinden güvenli, kolay ve hızlı alışveriş yapılmasına imkan tanıyan iPara, kullanıcılara birçok bankanın SanalPOS hizmetine zahmetsizce ve çok uygun koşullarla sahip olma imkanı sunuyor. Kullanıcılar, bu çözüm sayesinde hem yazılımsal hem de canlı operatör desteği ile ödeme kontrolü hizmetini ücretsiz olarak alabiliyor.

"Global birikimi ile Kamu Kuruluşları Desteği"

iPara, üye işyerlerine kampanya ve promosyonlar sunduğu gibi bunları çeşitli mecralarda duyuruyor. Kullanıcılar ise internette hiç bir şekilde kredi kartı veya kişisel bilgilerini paylaşmadan tek bir kullanıcı ismi ve şifresi ile internetteki yüzlerce siteden kolayca ve güvenle alışveriş yapabiliyor.

"Global birikimi ile Kamu Kuruluşları Desteği"

2010 yılı sonunda uluslararası holding Groupe Cheque Dejeuner ile birleşmesinden sonra büyük bir değişim ve gelişim süreci geçiren Multinet, global bilgi ve birikimi Türkiye'ye taşıyor. Bu bağlamda, farklı ürünlerle kamu kuruluşlarının yaptığı ödemeleri de kurumsallaştırarak takip edilebilir hale getirerek ve kayıt altına almayı hedefleyen Multinet, Groupe Cheque Dejeuner'nin faaliyet gösterdiği tüm ülkelerdeki bilgi ve birikimini hayata geçiriyor. Kamu kuruşlarına yönelik destekleri ile öncelikle ihtiyaç sahibi yaşlı, hasta, kadın ve çocukların harcamalarını kontrollü bir biçimde yönetmeyi hedefleyen Multinet, bu doğrultuda devlet kurumlarına çözüm üretmeye devam edecek.

"Yüzde 89 vergi avantajı ile şirketlerin harcamalarını kayıt altına alıyoruz"

Kamunun, şirketlerin ve kullanıcılarının yararını gözeten Multinet, Otelnet, Petronet, Giftcard gibi hizmetler ve ileri teknolojik altyapısı ile tek bir kart ve elektronik cüzdan üzerinden şirketlerin birçok avantaj elde etmesini sağlıyor. Şirketler, ayrıca Multinet'in Restonet hizmetinden yararlandığı takdirde yüzde 89 vergi avantajı elde ediyor. Bu doğrultuda, Multinet, bugün itibariyle yaklaşık 10 milyon SGK'lı çalışandan sadece 1,2 milyonunun faydalandığı maaş dışı ödemeler pazarında geriye kalan 8,8 milyon çalışanın ekonomiye sağlayacağı kayıtlı katkıya büyük önem veriyor.

Değer yaratan çözümler

Değer yaratan çözümler

Değer yaratan çözümler

Multinet, "Tek bir kart ile tam kontrol " ilkesinden yola çıkarak çeşitlendirdiği ürün, hizmet ve çözümleriyle tüm paydaşlarına değer yaratmayı hedefliyor.

Bu çerçevede;

Restonet ile kurumların çalışanlarına sağladığı yemek ödeneklerini 20.000'e yakın restoran ve kafe ve perakende noktasında;

Otelnet ile kurumların çalışanlarının iş seyahatlerinde, yapacakları konaklama ve ekstra ödemelerini 600'den fazla otelde;

Petronet ve Shell iş birliği ile kurumların, çalışan araçları dahil olmak üzere tüm akaryakıt harcamalarını tüm Shell istasyonlarında;

GiftCard/GiftÇek ile kurumların çalışanlarına ödedikleri ayni yardımları, teşvik ve primleri; elektronik eşyadan, gıdaya ve konfeksiyona 3.000'den fazla seçkin mağazada; sistemin sağladığı vergi avantajları ve Akıllı Kart teknolojisinin sunduğu kolaylıklarla kullandırabilmelerine, denetleyebilmelerine ve muhasebeleştirebilmelerine olanak veriyor.

Yukardaki hizmetlerin tamamını tek bir kart ile yönetebilirken, aynı karta tanımlanabilen Passnet hizmeti sayesinde, kurumlar; personel giriş-çıkışlarını da kontrol edebiliyor.

Bunun yanı sıra, Okulnet ile eğitim kurumları ve ailelerin öğrencilerin kapı giriş çıkışlarını ve kampüs içinde ve dışında yaptıkları tüm harcamaları takip edebiliyor.

2013 yılında Multinet, şirketlere ortak satın alma güçlerini birleştirme fırsatını sunan 8 yıllık geçmişe sahip ve 3000'den fazla müşterisi olan OSAP'ı bünyesine kattı.

Küçük, orta ve büyük ölçekli satın almaları, mega ölçekli satın almalara çeviren OSAP, firmaların rekabet gücünü artırmak ve tedarik masraflarını minimuma indirmek amacıyla kurumlara işletme giderlerinde uygun ve avantajlı fiyat seçenekleri sunuyor.

OSAP ile şirketler, gıdadan, elektriğe, kargodan akaryakıta kadar ihtiyaç duyulan tüm tedarik maliyetlerini azaltırken, uygun fiyata kaliteli hizmet ve ürün alma imkanına sahip oluyor. Tüm bu hizmetleri Multiavantaj Business ile Multinet müşterilerine de sunan OSAP, Multiavantaj Business sahibi şirketlerin ürün ve hizmet alımlarında geniş tedarikçi zincirinin ve ortak satın alma gücünün yaratacağı avantajlardan ve ayrıcalıklardan yararlanmasını sağlıyor. Böylece şirketler, geniş yelpazede sunulan işletme giderlerinden tasarruf ediyor.

Multinet POS makinelerinin kullanıldığı Üye işyerleri için oluşturulan;

Multiavantaj Kart, üye işyerlerinin akaryakıt, gıda, elektrik ve kargo gibi günlük ihtiyaçlarını; Multinet grup şirketlerinden biri olan OSAP'ın çoklu alım gücünün sağladığı avantajlı fiyatlarla karşılamasına olanak veriyor.

Parantez; hazırladığı kampanyalarla üye işyerlerinin iş hacmini ve müşteri sürekliliğini artırırken, bu kampanyalar özelinde Multinet Kart Kullanıcıları'na, yaptıkları harcamaya bağlı olarak %50'ye kadar TATLIPARA kazanma imkânı sunuyor. TATLIPARA, gerçek para yerine geçiyor ve tüm Multinet Üye İşyerleri'nde kullanılabiliyor.

Bütün bu hizmetlere ek olarak, Multinet Grubu, tüm Türkiye'ye firmaların araç ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sunulan filo kiralama hizmeti Multicar Rental - MCR ile filo yönetimi alanında özel hizmetler sunuyor.

Okuyucu Yorumları