MultiPad Visconte 2 tanıtıldı!

Prestigio'nun Windows tableti Visconte yenilendi! İşte, Windows'lu MultiPad Visconte 2...

İşte MultiPad Visconte 2!

Prestigio'nun Windows işletim sistemli ilk tablet bilgisayarı olan MultiPad Visconte'nin yeni versiyonu olan MultiPad Visconte 2; daha güçlü işlemci, daha yüksek kapasiteli batarya ve 5 MP'lik arka kamera gibi önemli iyileştirmelerle geliyor.

Yeni MultiPad Visconte 2'de daha iyi bir grafik işlem performansı için 2 GHz hızında çalışan, çift çekirdekli ve 64-bitlik en yeni Intel Celeron işlemci bulunuyor. Visconte 2'deki bu güçlü işlemci sayesinde cihaza bağlanan değişik cihazlarla ve çalışan uygulamalarla çoklu işlem yapmak kolay ve hızlı bir iş haline geliyor. Visconte 2'deki gelişmiş 6400 mAh kapasiteli pil sayesinde 5 saati aşkın bir süre video izlenebiliyor ya da cihazı şarja bağlamadan tam gün çalışılabiliyor. Diğer yandan görüntülü görüşmeler için 1 MP'lik ön kameranın yanı sıra yeni eklenen 5 MP'lik arka kamera ile fotoğraf ve video çekmek ve paylaşmak da çok kolay.

Şık ve göz alıcı

Şık ve göz alıcı

Bir önceki versiyonda olduğu gibi Visconte 2'de de 10 inç boyutunda ve 1280x800 piksel çözünürlüğünde canlı görüntüler sunan IPS ekran bulunuyor. Bluetooth 4.0, Wi-Fi ve 3G bağlantı desteği bulunan yeni tablete ayrıca yazıcı, tarayıcı ve kamera gibi çok sayıda cihazı da bağlayabiliyorsunuz.

Windows Mağaza'daki binlerce faydalı uygulamanın yanı sıra Visconte 2 ile birlikte Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013 uygulaması da ücretsiz olarak tablete yüklenmiş olarak geliyor. SkyDrive uygulaması sayesinde dokümanlar, fotoğraflar ve diğer dosyalar otomatik bir şekilde bulutta saklanabiliyor ve başka cihazlardan da erişilebilir oluyor.

32 GB ve 64 GB depolama seçeneği ile gelen Visconte 2'ye 64 GB'a kadar hafıza kartı takılabiliyor. Kullanıcılar ayrıca Prestigio'nun bulut depolama servisi olan MultiCloud'da ücretsiz olarak 200 GB'lık bir alana sahip oluyorlar.

Prestigio MultiPad Visconte 2, Haziran ayı sonu itibarıyla satışa çıkıyor.

Okuyucu Yorumları