Multitouch dizüstünün farkı!

Dell'in yeni modeli Studio 1747 Multitouch, çoklu dokunmatik ekranı ile etkileyici...

Multitouch dizüstü farkı!

Dünyanın önde gelen teknoloji liderlerinden Dell, dokunmatik ekranlı yeni modeli Studio 1747 Multitouch dizüstü bilgisayarını satışa sundu. Dell Studio 1747, 17 inçlik dokunmatik ekranı ile dijital deneyimi üst seviyeye taşıyor.

Dell Studio 1747'nin 17 inçlik dokunmatik ekranı, parmakla görüntüleri büyütüp küçültme ve kaydırmayı mümkün kılıyor. HD + 900p beyaz LED ekranı ve dahili Subwoofer ses sistemi sayesinde Studio 1747, kullanıcılarına yüksek kalite görüntü ve ses imkânı sunuyor. Çarpıcı tasarımıyla da dikkat çeken Studio 1747, 4 çekirdekli yeni nesil Intel Core i7 işlemcisi, 1GB ATI Mobility Radeon™ HD 4650 ekran kartı ve çift 500GB sabit diskleri ile oyunseverler için de güçlü bir altyapı oluşturuyor.

Ses sistemi ve ücretsiz yerinde destek

Ses sistemi ve ücretsiz yerinde destek

Dell Studio 1747 Multitouch, entegre JBL™ 2.1 + SRS Premium ses sistemi, HD+ 900p beyaz LED ekranı ve çift dizimli stereo mikrofonlu kamerası ile eşsiz bir multimedya zenginliği sunuyor. Standart HDMI ve Display Port ise, yüksek ekran kalitesindeki görüntülerin, daha geniş ekranlara aktarımını mümkün kılıyor.

Dell Studio 1747 Multitouch kullanıcıları, Windows 7 Touch Pack'i ücretsiz indirip yükleyerek, dokunmatik ekran heyecanını limitsiz eğlence ile birleştirebiliyor.

Dell'in Yerinde Destek Hizmeti sayesinde, Dell Studio 1747 Multitouch kullanıcıları, kendi ofislerinde ya da evlerinde teknik destek servisi alabiliyor. Dell'in müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerinin mağazaya geri gelmeden teknik destek alabilmesi için geliştirdiği "Yerinde Destek Hizmeti" Türkiye'deki bütün illerde uygulanıyor. Arızanın telefon yoluyla tespit edilmesi ve müşteri adresinde yalnızca parça değişimi yapılması çözüm sürecini hızlandırıyor. "Yerinde Destek Hizmeti"nin her aşaması Dell tarafından kontrol ediliyor ve yapılan işlem sonucu herhangi bir ücret talep edilmiyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları