Müziğinize Yön Verin!

Hızla gelişen mobil teknoloji dünyasında lider firmalar arasında bulunan Creative, mobil hoparlör sektöründe de iddialı olduğunu piyasaya çıkardığı yeni modellerle gösteriyor.

Müziğinize Yön Verin!

Creative’in yeni mobil hoparlörü Travel Sound 400, dizüstü bilgisayarlarınızın yanı sıra masaüstü bilgisayar, CD çalar, mp3 çalar gibi her tür dijital müzik çalarla da rahatlıkla kullanılabilir. Travel Sound 400’ü içerisinden çıkan özel kadife kılıfı ile kolaylıkla taşıyabiliyorsunuz.

Titanium micro drive içeren tweeter’ları sayesinde çok net ve berrak ses alabileceğiniz Travel sound 400, 4W’lık yüksek ses çıkışıyla da notebook ve dijital müzik çalarlarınız için vazgeçilmez bir hoparlör haline geliyor.

Katlanabilir yapısıyla, kullanmadığınız zamanlarda tamamen kapatabilir ve Titanium micro drive içeren tweeter’larınızı koruyabilirsiniz. Bunun yanı sıra hoparlörünüzü açılı olarak kullanabilir ve müziğinize yön verebilirsiniz.

Üzerinde bulunan “Wide” ayarı ile geniş alan ses efekti yaratabileceğiniz Travel Sound 400’ü, 4xAAA pil ile 35 saat gibi uzun bir süre kullanabilmeniz dışında, opsiyonel güç adaptörü ile de kullanabilirsiniz.

Travel sound 400 şık görünümü, net ve berrak ses kalitesi ve uzun kullanımlı pil süresi ile vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.

Okuyucu Yorumları