Müzik Arşiviniz Her Yerde Sizinle

Hızlı Sistem, zengin özellikleriyle dört dörtlük bir MP3 çalar olan ve aynı kulvardaki rakiplerine göre bir çok üstünlüğe sahip olan MPIO İCE HD300’ü piyasaya sundu. Üstelik MPIO iCE HD300, çanta hediyesiyle birlikte sunuluyor!

Müzik Arşiviniz Her Yerde Sizinle

Yenilikçi ürünleriyle dijital müzik dünyasının lider markalarından olan MPIO’nun Türkiye distribütörü Hızlı Sistem, yeni iCE HD300 Jukebox MP3 çalar modelini piyasaya sundu. Üstelik MPIO iCE HD300, çok şık bir çanta hediyesiyle birlikte sunuluyor.

MPIO iCE HD300 Jukebox, 20 ya da 40 GB’lık bellek seçenekleri ile binlerce müzik parçasını saklama kapasitesine sahip, üstün kaliteli bir dijital müzik çalar. MPIO HD300, kendi sınıfındaki ‘medyatik’ rakiplerinin bir çoğunda olmayan FM radyo, dahili mikrofondan ya da FM radyodan direkt MP3 kayıt ve SRS WOW efektleri gibi özelliklere sahip.

Dahili mikrofondan veya FM radyodan direkt MP3 kayıt, 7 farklı ekolayzır, 8 satır geniş LCD, çalan parça ile ilgili detay bilgilerini gösteren ID3 tag özelliklerine de sahip olan MPIO İCE HD300, müzik tutkunlarına gerçek bass (True Bass) keyfini de sunuyor.

İsteğe göre 20GB ya da 40GB bellek kapasitesi ile güvenilir ve yüksek kapasiteli bir harici depolama aygıtı olarak kullanılabilen MPIO iCE HD300, şarj edilebilir yüksek performanslı Li-Ion pil ile 16 saate kadar kesintisiz müzik dinleme imkânı sunuyor.

MPIO iCE HD300, 104x60x17mm ölçülerindeki boyutları ile çantada veya cepte kolayca taşınabiliyor. Tüm bu üstün özelliklerine rağmen MPIO İCE HD300 sadece 159 gram hafifliğinde!

Gelişmiş Menü, Kolay Kullanım

MPIO İCE HD300’ün gelişmiş arama menüsü ile binlerce müzik parçası arasından istediğiniz şarkıyı bulup dinlemeniz çok kolay. Menüler arasında, cihazın ön yüzündeki özel kontrol paneline dokunarak gezinebilir, tüm kontrolleri bu şekilde yapabilirsiniz.

USB2.0 standardı ile hızlı bağlantı imkânı sağlayan MPIO İCE HD300, şarj edilebilir Li-ion pil ile yaklaşık 16 saat kesintisiz müzik dinleme keyfi sunuyor.

MP3, WMA, OGG, ASF formatlarıyla uyumlu olan MPIO iCE HD300, firmware upgrade özelliği ile gelecekteki teknolojilere de kolaylıkla uyum sağlayabiliyor.

Okuyucu Yorumları