MWC 2011'de yılın en iyileri seçildi!

O kadar bomba cebe rağmen MWC 2011'e damgasını vuran da iPhone 4 oldu... Peki ama neden?

iPhone 4 hepsini solladı!

Mobil Dünya Kongresi 2011 sona ererken, kendi sınıfında en iyi olanlar duyurulmaya başlandı. Bu yılın 'en iyi mobil cihazı' ödülüne Apple'ın iPhone 4'ü görüldü.

Antenindeki tasarım sorununa rağmen rakiplerini geçmeyi başaran iPhone 4, Cnet'e göre 'muhteşem ekranı, keskin tasarımı, inanılmaz materyalleri, geliştiriciler için olağanüstü ekosistemi' ile öne çıktı.

iPhone 4, kullanıcılar arasında sevgi ve nefret ilişkisine sahip: Kullanıcılar ya Apple ekosistemini benimsiyorlar, ya da Apple'ın kullanıcılara ve geliştiricilere uyguladığı yüksek vergi nedeniyle onu yerden yere vuruyorlar. Ancak fikrimiz ne olursa olsun MWC, iPhone 4'ü en iyi mobil cihaz olarak seçti.

Apple, milyonlarca iPhone 4 satmayı başardı, yakın zamanda Verizon'da da piyasaya sunuldu. Bu sayade Apple, telefonunun piyasa payını daha da artıracak.

HTC, 'Yılın Cihaz Üreticisi' oldu

HTC, 'Yılın Cihaz Üreticisi' oldu
Apple ve Samsung'u geçmeyi başardı

HTC ise MWC 2011'de GSMA'nın ev sahipliği yaptığı Global Mobil Ödülleri'nde 'Yılın Cihaz Üreticisi' ünvanı ile ödüllendirildi. HTC CEO'su Peter Chou, ödülü İngiliz televizyon ve radyo sunucusu Jonathon Ross'un elinden aldı.

HTC, aralarında Apple ve Samsung'un bulunduğu üç finalist arasından birinci çıkmayı başardı. GSMA'nın yorumu ise şöyle oldu: "Bu şirket (HTC), piyasadaki varlığını taze bir marka ve pazarlama, farklı platformlardaki güçlü portföyüyle yoktan bu günlere getirdi. Böylelikle olağanüstü popüler ve devamlı bir telefon üreticisi olduğunu kanıtladı. Mükemmel iletişim ve iyi müşteri hizmetleriyle bu ödülü hak ediyor."

HTC, daha önce '2010'un en iyi mobil telefonu' ödülünü HTC Hero ile almıştı.

Okuyucu Yorumları