MWC 2016'nın büyüleyen telefonları!

Bir MWC'yi daha geride bıraktık. Peki mobil cihaz şovunun en dikkat çeken telefonları hangileriydi?

MWC 2016'nın telefonları!

MWC'deki stantlar toplanmaya başladı, firmalar eşyalarını toplayıp, uçaklarına yükleyip dönüş yoluna koyuldular. Hareketli ve yoğun geçen bir Mobil Dünya Kongresi'ni daha geride bıraktık. Peki, mobil cihaz şovunun en dikkat çeken telefonları hangileriydi?

LG G5, cesur bir adım

LG G4'ün ardından bizi gerçekten heyecanlandıran bir amiral gemisiyle, LG G5 ile tanıştık. Snapdragon 820 işlemci, 5,3 inç Quad HD ekran, size standart özellikler olarak görünebilir. Çift arka kamerayla beraber sadece bu özellikler bile yeterince ilgi çekici; ancak LG işleri biraz daha ilginç hale getirmek için bize modüler bir LG G5 sunuyor. LG G5, daha iyi fotoğraf çekmek isteyenlere Cam Plus modülüyle bu yeteneği sunarken Hi-Fi Plus DAC modülü, müzik tutkunlarının şüphesiz ilgisini çekecek.

Bu modüllerin LG G6'yle çalışma ihtimali de var. LG'nin bunu mümkün hale getirmek için yeterine zamanı olacak.

Göze çarpan bir Galaxy S7 Edge

Göze çarpan bir Galaxy S7 Edge
Görsel: Engadget

Galaxy S7 elbette çok iyi bir telefon, ancak Galaxy S7 Edge büyük ekran, daha güçlü pil ve aynı düzeydeki performansı bir araya getiren müthiş bir cihaz. Galaxy S6 Edge, tüketicinin ilgisini Galaxy S6'dan daha çok çekmeyi başarmıştı. Aynısı muhtemelen Galaxy S7 için de geçerli olacak ve S7 Edge, kendisine has bir hayran kitlesinin oluşmasını sağlayacak.

Sürpriz hit: Xiaomi Mi 5

Sürpriz hit: Xiaomi Mi 5
Görsel: Engadget

Xiaomi Mi 5'in MWC'de tanıtılacağını biliyorduk, ancak bu kadar etkileyici olacağını biz de tahmin etmemiştik. Rahat tutuştan Snapdragon 820 işlemciye, eliniz titrese de iyi fotoğraflar çekebilen kameradan hoş görünen tasarıma aradığınız her şey, Mi 5'te var.

Alcatel Idol 4S

Alcatel Idol 4S
Görsel: Engadget

Idol 4S, listemizdeki diğer telefonlar kadar güçlü veya güzel görünümlü olmayabilir. Ancak uygun fiyatlı telefonların pazarı giderek genişliyor ve Altacel, Idol 4S ile büyük bir iş yapmış görünüyor. Bunun nedenlerinden bir tanesi, Idol 4S'in sekiz çekirdekli Snapdragon 652'yi çok ince bir gövdeye sığdırması ve 5,5 inç'lik Quad HD AMOLED ekrana sahip olması. Android 6.0 Marshmallow'un stok görünümüne çok yakın bir arayüz sunan cihaz, duruma göre işlev değiştiren "Boom" düğmesiyle akıllı işlevlerini biraz daha ilginç hale getiriyor.

Idol 4S'in kutusu ise hepimizi kendine hayran bıraktı. Kutu, içerisine 4S'in girebildiği, tam donanımlı, plastik bir VR başlığına dönüşebiliyor.

Okuyucu Yorumları