MWC 2016'nın gerçek yıldızları!

Herkesin gözü Galaxy S7 ve LG G5'te olsa da, MWC'nin gerçek yıldızları bizce bunlardı!

MWC'nin gerçek yıldızları!

Telefon dünyasının son yeniliklerini yakından takip edenler için MWC gibi bir etkinliğin eşi yok. Ancak Barselona'daki etkinlikte telefonları merak etmeyenlere yönelik şeyler de var. İşte MWC 2016'da ortaya çıkan müthiş ürünler.

MWC 2016'nın gerçek yıldızları!

1. Huawei Matebook: Çinli telefon devinin ilk 2'si bir arada Windows'lu bilgisayarı, USB Type-C portuna, QHD dokunmatik ekrana ve 2.048 seviye basıncı algılayabilen silgili bir kaleme sahip.

2. HP Elite x3: 5,96 inç'lik büyük bir telefon olan Elite x3, işi biraz daha büyütmek isteyenler için PC'ye dönüşebiliyor. WiGi ve Miracast yoluyla ekrana bağlanan cihaz, size 1.920 x 1.080 çözünürlüğünde Windows masaüstü sunabiliyor.

3. HTC Vive: HTC'nin sanal gerçeklik başlığının fiyatının 799 dolar olacağı, nihayet MWC 2016'da ortaya çıktı. Oculus Rift'e rakip cihaz, 1 Nisan'dan itibaren dağıtılmaya başlanacak.

MWC 2016'nın gerçek yıldızları!

4. Imagination PowerVR GR65000 GPU: Imagination'ın yeni mobil işlemcisi, telefondaki oyun deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. İşlemci, "ray tracing" adını verdiği programlama tekniği ile yansımaları, gölgeleri, ışıklandırmaları ve diğer görsel efektleri kendi hesaplıyor ve programcının bunları oyuna eklemekle uğraşmasına gerek bırakmıyor. Sonuçta telefon ve tabletlerde müthiş görünen oyunlar ortaya çıkıyor.

5. Panasonic FZ-F1: Dışarıda kullanacağınız dayanıklı bir tablet arıyorsanız, Panasonic'in 4,7 inç'lik bu Windows 10 tableti size göre olabilir. 280 gramdan hafif olan cihaz, üç mikrofon, micro USB portu, microSD kart slotu ve çift SIM slotu gibi özelliklere sahip.

Okuyucu Yorumları