MWC'nin gölgede kalan "mucizesi!"

Herkesin gözü tanıtılan canavar cep ve tabletlerde. Ama MWC'nin gölgede kalan bir "mucizesi" de var!

Gölgede kalan "mucize!"

Burak Öztürk

Barselona MWC 2012'de tanıtılan yeni ürünler sayesinde artık telefonunuza suyun hiçbir etkisi olmayacak.

Su geçirmez kaplama üzerine çalışan HzO ve Liquipel isimli iki şirket, MWC'de Apple ve Samsung gibi telefonlarla adeta şov yapıyor. Bu kaplama piyasaya sürülürse, yakın zamanda duş keyfiniz sırasında bile iPad'inizden haberleri okuyabilecek, cebinizle konuşabileceksiniz...

Liquipel Başkanı Danny McPhail yaptığı açıklamada Liquipel kaplamaların en geç sekiz ay içinde raflara çıkacağını söylüyor. HzO şirketinin pazarlama müdürü Rick Peterson ise "Bu yıl piyasaya çıkma konusunda ümitliyiz" diyor.

Peki fiyatlar nasıl olacak? Haberimizin ikinci sayfasında...

Peki fiyatlar nasıl olacak?

Peki fiyatlar nasıl olacak?

İki şirket de ürünlerinin hızla satılacağı konusunda hem fikir. Aslında bu düşüncelerinde de haskız olduklarını söyleyemeyiz. Bir düşünsenize; yüzlerce lira harcayarak aldığınız telefonunuz bir su birikintisine veya havuza düştü...

HzO geliştirdiği teknolojinin bir çift kulaklıktan ucuz olacağının müjdesini de veriyor. Liquipel ise, ürünlerinin 59 dolardan başlayacak fiyatlarla satılacağını belirtiyor.

Gelelim en önemli noktaya... Telefonunuz suya girdiğinde ne yazık ki ömür boyu korunamayacak. Liquipel 30 dakika , HzO ise 110 dakika boyunca ürünleri koruyabileceğini öne sürüyor.

Okuyucu Yorumları