Mynet devleri geride bıraktı!

Bu Türk internet şirketi, açıklanan son verilere göre YouTube'u ve fazlasını geride bıraktı!

Devleri geride bıraktı!

Comscore Türkiye'nin 2012 Ocak ayında en çok ziyaret edilen 20 web sitesi raporunda ilk iki sırada yer alan şirketler Şubat ayında yerlerini korudular. Türkiye'nin önde gelen sitelerinden biri olan Mynet, aylık 13.1 milyon olan ziyaretçi sayısını 17 milyona, erişim oranını yüzde 55,9'dan yüzde 73,3'e yükselterek çıkararak 3.sıraya yerleşti ve sıralamada Youtube'u geride bıraktı.

Şubat ayı rakamlarına göre Mynet, haber, oyun ve video servisleri ile sektördeki konumunu sürdürüyor. Mynet Haber, haber siteleri arasında 3.sırada yer alıyor. Türkiye'nin ilk yasal, online dizi yayın platformunun da yer aldığı Mynet Video 7 milyondan fazla kullanıcıya ulaşıyor. Oyun portalı Mynet Oyun, internette oyun oynayan her 2 kişiden birinin tercihi oluyor. Erkeklere yönelik içerik üreten Mynet Askmen ile şehir ve eğlence rehberi Feşmekan ise kendi kategorilerinde zirvedeki yerlerini koruyorlar.

Sektörde 12 yılını geride bırakan Mynet, yenilikçi servisleri ve zengin içeriği ile Türkiye'deki yerini korumaya , istikrarlı büyümesiyle sektörde yankı uyandırmaya ve kullanıcı sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları