N97'den Türkiye'ye özel uygulama...

Nokia, N97 ile bir ilke daha imza atıyor: İşte Türk kullanıcıları bekleyen sürpriz...

N97'den Türkiye'ye özel!

Nokia tarafından Esma Sultan Yalısı'nda yapılan etkinlikle tanıtılan Nokia'nın amiral gemisi Nseries mobil bilgisayarların son üyesi Nokia N97 kapsamında Turkcell, Garanti Bankası, Milliyet, ve Matriks Mobile ile yapılan işbirliğiyle Türkçe içerik sunulan widget'lar geliştirildi.

Turkcell-im widget'ı N97 kullanıcılarının gerçek internet deneyimi yaşamalarını kolaylaştırmak için hazırlandı. Kullanıcılar bu widget ile hayatlarını zenginleştirecek ve kolaylaştıracak tüm internet sayfalarına, günlük yaşamda ihtiyaç duydukları bilgilere, e-postalarına ve arkadaşlarına tek tıkla ulaşabilecekler. Yerel widget'ı ile Garanti Bankası, banka şubesini Nokia N97'ye taşıyor. Kullanıcılar, güncel iç ve dış piyasa bilgilerine anında ulaşabilecek, ATM lokasyonlarını öğrenebilecek, Reuters haberleri ile ekonomiyi takip edebilecekler. Hızla ve güvenle, anında bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Son dakika gelişmeleri anında N97'nizde...

Son dakika gelişmeleri anında N97'nizde...

Türkiye'de satılacak Nokia N97'lerin ana ekranlarına yerleştirilen Milliyet widget'ı ile son dakika gelişmeleri anında Nokia N97 ekranında görüntülenebilecek.

Nokia Türkiye Genel Müdürü Conor Pierce ise Türkiye'ye özel widget'lar hakkında görüşlerini şöyle belirtiyor, "Nokia Türkiye'deki kullanıcıları için yerel widget'ları da hizmete sundu. Yerel widget'lar oluşturma kapsamında Turkcell, Garanti Bankası, Milliyet ve Matriks Mobile ile yaptığımız işbirliğinden gurur duyuyoruz. Bu widget'lar mobil interneti kişiselleştiren ve bilgilerin canlı olarak alınmasını sağlayan uygulamalar. Kullanmak istediğiniz widget'ları Nokia N97'ye yüklüyor, isterseniz ana ekranınıza yerleştiriyor, isterseniz de arka planda kullanıyorsunuz. Widget'ları ana ekranınıza yerleştirdiğinizde bilgileri anında canlı olarak ana ekranınızda görüyorsunuz. Doğrusu, widget'ların bu telefonun en can alıcı özelliklerinden biri olduğunu tüm kullanıcıların hissedeceğine inanıyorum."

Kullanıcılar Ovi Mağazası'nda bulabilecekleri pek çok widget arasından tercih edeceklerini ana ekranlarına yerleştirerek Nokia N97'lerini ve mobil internet deneyimlerini sadece kendilerine özel hale getirebilecek, diğer bir deyişle cihazlarını kişiselleştirebilecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları