N97'nin "lite" hali: Nokia N97 Mini...

Nokia'nın "küçük N97'si" N97 Mini nasıl görünecek? Tüm detaylar dev galerimizde sizleri bekliyor...

Tüm detaylarıyla N97 Mini!

Nokia akıllı cep telefonu piyasasını bırakmak istemiyor; fakat her keseye de ulaşmak istiyor. N97'nin ardından N97 Mini ile kullanıcıları tamamen kendi tarafına çekmeyi planlıyor.

Fakat "mini" deyince aklımıza büyük boyut farklılıkları gelirken bu model de fazla bir boyut değişimi beklemememiz gerekiyor. Biraz küçük, klavyesi elden geçirilmiş ve kamera lens kapağı bulunmayan bu modelin ilk olarak Vodafone Ireland tarafından satılması ile ilgili bilgiler internette cirit atıyor.

N97'de olduğu gibi 32 GB dâhili bellek yerine 8 ve 16 GB tercih ediliyor N97 Mini'de. Aslına bakarsanız mini denilmesinin nedeni Lite bir versiyonun sunulmak istenmesi. Daha düşük kapasite, biraz daha yavaş bir işlemci, lens kapaksız kamera ve daha küçük bir ekran kullanılarak 144 dolarlık bir indirim sağlanabilecek.

Nokia'dan alınan bilgilere göre önümüzdeki ay N97 Mini tanıtılacak; fakat bundan önce mobile-review.com sitesi N97 Mini'yi inceleme şansı buldu bile. Bu incelemeden alınan Nokia N97 Mini fotoğraflarını ve ekran görüntülerini galerimizde bulabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları