Narnia Günlükleri ile PC'de eğlence

Narnia Günlükleri'nin ikinci halkası için hazırlanan oyun görenleri büyülüyor...

Narnia Günlükleri PC'de

Disney Interactive şu sıralar "The Chronicles of Narnia: Prince Caspian" filminin aynı isimli video oyununu sunuyor. Oyunda çeşitli kahramanların rolünü üstleniyor ve heyecanlı maceralarda hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Oyun en iyi film-uyarlamaları arasına giriyor. Oyun sırasında karaktere omzu üzerinden bakıyorsunuz ve onu ünlü WASD kombinasyonu ile yönetiyorsunuz. Dövüşmek, nesnelerle etkileşim ve kanca fırlatmak için iki fare tuşundan da yararlanıyorsunuz. Oyun aksiyon ve taktiksel sahnelerden oluşan güzel bir harman sunuyor. Mesela boz ayılar size hücum etmesini sağlamalısınız ki, sizin arkanızdaki engel yok olsun. Fakat oyun yine de önceden belirlenmiş bir rotaya göre ilerliyor; bu yüzden oyun dünyası hakkında serbestçe bilgi edinmek mümkün değil.

Grafiksel açıdan ise oyun, abartılı donanıma ihtiyaç duymadan güzel bir şölen sunabiliyor. Karakterler iyi modellenmiş ve filmdeki aktörlere çok benziyorlar. Prince Caspian PC ve yaygın tüm konsollar için piyasaya sürüldü. PC sürümünün fiyatı yaklaşık 45 Dolar (yurtdışı).

CHIP Online Yorumu:
Birçok zayıf film uyarlamasından sonra bu tarz video oyunlara olan inancımızı neredeyse yitirmiştik. Fakat Prince Caspian bu örnekler arasından pozitif bir şekilde sıyrılabiliyor: Kontroller başarılı, grafik görmeye değer ve hikâye ise son derece heyecanlı. Bu yüzden oyun yetişkin fanların da zevkle oynayabileceği bir örnek oluyor. Eğer dört kardeşin veya Prens Kaspiyan'nın yerine geçmeyi istiyorsanız fırsat elinize geçti.

Okuyucu Yorumları