Ne kadar ucuz, o kadar bulanık görüntü (!)

PC devinin yaptığı bu gaf bir anda ortalığı karıştırdı, beklenen özür çok hızlı geldi...

PC devinden bir garip gaf!

Dell'in bilgisayar toplamaya yardımcı olmak üzere düzenlediği sayfasında, ekonomik bir ekran kartının bulanık bir görüntüye sahip olacağı bir resimle iddia ediliyor. Bu, basit gibi görünse de tecrübesiz kullanıcıların yeni bir ekran kartı için 100'lerce dolar fazla harcamasına neden olabilir.

Bir Reddit kullanıcısı tarafından ortaya çıkarılan resim, bir taşınabilir OptiPlex PC toplarken ekrana gelmiş. Resimdeki iki monitör birbirinin aynısı olsa da, sol tafartaki daha ucuz bir "standart grafik kartına" sahip ve sağ taraftakine göre odaklanma sorunu yaşıyor. Ucuz bir bir ekran kartı ile uç nokta ekran kartı arasında tabi ki önemli farklar var, ancak bunun duvar kağıdını etkilemeyeceğini hemen hemen hepimiz biliyoruz.

Dell, PC Pro'ya konu hakkında gönderilen bir cevapta bu yanıltıcı resimden dolayı özür dilemiş ve kaldıracağını açıklamış.

Bununla birlikte bilgisayarları hiç tanımayan ve yüksek çözünürlükte oyun oynamak isteyen bir kişi için Dell'in bu canlandırması, kısmen yerinde olabilir.

Okuyucu Yorumları