NEC’den yeni nesil çift katmanlı yazıcı

NEC, 16x DVD-R ve +R yazıcısını, yepyeni özellikler ekleyerek piyasaya sundu. Bu DVD recorder, maksimum performans sunarak, DVD–RW disklere 6x ve DVD +RW disklere 8x hızında kayıt yapabiliyor.

NEC’den yeni nesil çift katmanlı yazıcı

ND-3520A piyasadaki pek çok ürün arasından sıyrılarak, hem +, hem de – medyaya 8,5 GB’a kadar yazabiliyor; ürün daha önce sadece DVD +R9’u desteklerken, şimdi DVD-R DL olarak da çalışabiliyor. DVD R, DVD RW veya DVD R DL medyaların tümüne birden uyumlu, tek sürücüde 10 optik depolama fonksiyonuyla, ideal bir DVD-Writer olma özelliğini bir kez daha kanıtladığı vurgulanıyor. 1 saatlik DVD video filmini 6 dakikadan daha az bir sürede kaydedebiliyor.

Diğer DVD kayıt cihazları gibi, CD-R olarak da çalışan NEC 3520’in bir başka üstün özelliği bu noktada ortaya çıkmaktadır; birçok DVD yazıcının aksine CD –R medyaya 48x, CD-RW’ye 24x yazabilme yetisine sahip olan yazıcı, 16x DVD-ROM ve 48x CD-ROM okuma hızına da sahip olması. 48x, 24x, 48x’lik performansıyla piyasadaki kendisine en yakın 40x birçok ürüne büyük bir fark atıyor. TSR raporlarına göre dünyada en çok üretilen ve satan marka olarak NEC, teknolojik gücünü bu üründe de yansıtmış.

ND-3520A, NEC’in geliştirdiği “high resolution writing strategy” ve “Active OPC: Optimised Power Control” teknolojileri ile hatasız ve mükemmel bir kayıt performansı sunuyor.

Okuyucu Yorumları