Need for Speed: Avrupa betası çok yakında

EA Games, ücretsiz online Need for Speed sürümü ile ilgili sessizliğini bozdu. İşte detaylar...

Başka bir Need for Speed!

Daha önceleri EA Games'in NFS tabanlı ücretsiz bir online yarış oyunu yapmayı düşündüğünden bahsetmiştik. Need for Speed World Online ismini alacak bu oyunun normal şartlar altıda şu anda yayımlanmış olması gerekiyordu; fakat bazı gecikmeler nedeniyle oyun henüz dünyanın her yerinde kullanıma sunulmadı.

Öyle görünüyor ki EA, NFS World Online fikrinden vazgeçmiş değil; zira firmanın resmi web sitesinde duyurduğuna göre kısa bir süre sonra oyunun Avrupa beta testi başlıyor. EA Black Box ve EA Singapur işbirliği ile geliştirilecek oyunda şu ana kadar hiçbir yarış oyununda sunulmamış araba ve aksesuarının sunulacağı iddia ediliyor.

Beta sürecine nasıl katılacaksınız?

Beta sürecine nasıl katılacaksınız?

Oyun, geçtiği mekân olarak NFS Most Wanted ve NFS Carbon'u andırıyor; çünkü bu oyunlardan tanınan şehir bölgelerini görmek mümkün. Grafik açısından oyuna bakıldığında fazla bir şey beklememek gerek; zira oyun ücretsiz olarak sunulacak. Buna paralel olarak da sistem gereksinimleri düşük olacak.

Beta test sürecine kayıt olmak için buraya tıklayın. Yalnız şunu hatırlatalım ki kayıt olsanız dahi betaya dâhil edilme garantisi yok. Kayıt olan kişi havuzundan belli aralıklarla bir kullanıcı grubu seçilecek ve e-posta yoluyla bu kişilerle irtibata geçilecek.

Okuyucu Yorumları