Nerede kaldı bu Galaxy S3?

Bir türlü piyasaya çıkamayan bu Galaxy S3 modeli, "hayalet S3" olarak kalmaya mahkum mu?

Nerede kaldı bu Galaxy S3?

Samsung'un son amiral gemisi Galaxy S3, Mayıs ayında piyasaya sürüldüğünde dünya çapına büyük yankı uyandırmış, mali açıdan da Samsung'u bir hayli tatmin etmişti. Ancak teknoloji harikası cihazın 64 GB'lık versiyonu, kullanıcıların kafasında hala büyük bir soru işareti.

Teknoloji devinin İngiltere tedarikçilerinden Clove, 64 GB kapasiteli S3'lerin dükkanlarında henüz raflara bile giremediğini söylüyor. "Aldığımız ön siparişler, pazara girmek için gereken minimum rakamın bile altında kaldı."

Başka bir tedarikçi olan Expansys ise, beklentilerin altında kalsa da, Galaxy S3'ü henüz raflarından kaldırmadıklarını belirtti. "Daha fazla sipariş aldığımız takdirde, S3'leri raflarımızda tutmaya devam edebiliriz."

Carphone Warehouse ve Phones4U gibi diğer büyük tedarikçiler de S3'ü stoklarından kaldırıp kaldırmama konusunda kararsız kalmışlar.

64 GB'lık iPhone 5 örneğinde olduğu gibi, geniş kapasiteli cep telefonlarına olan ilgi aslında bir hayli fazla. Fakat aynı durum, görünüşe göre Galaxy S3 için pek geçerli değil!

Okuyucu Yorumları