.Net'li PDA

Samsung’un açıklamalarına göre Wide VGA çözünürlüklü (800 x 480) 5 Inch’lik TFT ekran 64.000 renk görüntüleyebiliyor.

.Net'li PDA

Samsun, Nexio ile UMTS standardı CDMA2000 için cep telefonu fonksiyonuna sahip nit PDA’i amerikan pazarına sunuyor. Şu anda Kore’de satılmakta olan Windows CE.Net tabalı ürünün kısa bir süre içerisinde Avrupa pazarına da sunulması bekleniyor.

Smartphone, Intel’in 206 MHz çalışma frekansına sahip StrongARM 1110 işlemcisini kullanıyor ve 64 MByte SDRAM ve 32 MByte Flash ROM’a sahip. El bilgisayarı sahip olduğu VGA çıkışı sayesinde bir monitör ile de çalışabiliyor. Nexio bunun haricinde iki tane USB 1.1 çıkışına ve bir adet de Stereo yuvasına sahip.

Entegre MP3 çalar ve dikte aracı
PDA mobil kullanım esnasında bir Li-Ion pil (1.500 mAH) ile çalışıyor. Sahip olduğu entegre MP3 çalıcısı sayesinde Neixo’nun mono hoparlörlerini kullanarak da müzik dinleyebilirsiniz. Samsung el bilgisayarı kurumsal kullanım için de aynı zamanda bir dikte aracı olarak da kullanılabiliyor.

Opsiyonel olarak GPS, Digicam ve W-LAN
155 x 91 x 15 mm ölçülerindeki Nexio’nun pilsiz ağırlığı firmanın açıklamalarına göre sadece 240 gram. Ürün ile beraber bir veri giriş kalemi, USB Cradle, şarj aleti, stereo kulaklık ve bir deri taşıma çantası sunuluyor. Ekstra ücret ile temin edebileceğini donanımlar arasında ise GPS Receiver, dijital kamera ve bir Wireless LAN adaptörü yer alıyor.

Okuyucu Yorumları