Netbooklara özel anti-virüs

Kaspersky Lab, yüzde 50 indirimli özel sürüm Kaspersky Internet Security 2009 kampanyasını duyurdu

Netbooklara özel anti-virüs

Kaspersky Lab, küçük, hafif ve kolay taşınıp internet erişimi de sağlayan günümüzün en popüler cihazları Netbook (mini bilgisayar) kullanıcılarına özel bir kampanya başlattı. Netbook kullanıcılarını internetten gelebilecek zararlı yazılımdan koruyan Kaspersky Internet Security 2009 for Ultra-Portables, Kaspersky Lab ürünleri satan mağazalardan 31 Aralık 2009 tarihine kadar, yüzde 50 indirimli satın alınabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların yapmaları gereken tek şey: 31 Aralık 2009 tarihine kadar Kaspersky Lab ürünlerinin satıldığı bir mağazaya uğramak.

Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Murat Göçe, Kaspersky Internet Security 2009 for Ultra-Portables'ın sadece Intel Atom, Intel Celeron-M ve VIA C7-M işlemciler ile Windows XP işletim sistemine sahip Netbook'lara yüklenebildiğini anımsatarak, "Kaspersky Internet Security 2009 for Ultra-Portables küçük ekran ve düşük işlem kaynaklarına sahip Netbook'larda performans kaybına neden olmadan tam güvenlik sağlar" dedi.

Wi-Fi güvenliği

Wi-Fi güvenliği
Zararlı yazılımlar ve Phishing'e karşı koruma

Kaspersky Internet Security 2009 for Ultra-Portables ayrıca Netbook'ların küçük ekranları için tasarlanmış kullanıcı dostu bir arayüze sahip olduğunu belirten Göçe, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Özellikle internet bankacılığı ve alışveriş sitelerinde güvenli şekilde oturum açma imkanı sunuyor. Şifre girmek için sunulan sanal klavye, güvenliği en üst seviyeye çıkarıyor. Yeni ürünümüz, zararlı yazılımlara ve kimlik avcısı (phishing) sitelerine yönlendiren bağlantıları da engelleyerek internet üzerinde etkin güvenlik sağlıyor. Ürün lisansı otomatik veritabanı güncellemeleri ile devamlı teknik destek hizmetini de içeriyor."

Netbook kullanıcıları, Kaspersky Internet Security 2009 for Ultra-Portables sayesinde internette dolaşan her türlü zararlı yazılım ve casus programı engelleyebiliyor. Ağ saldırısı ve istenmeyen (spam) maillerle içeriklerden de koruyor. Yazılım ayrıca, Netbook kullanıcıları tarafından internete bağlanmak için sıklıkla kullanılan Wi-Fi gibi kablosuz bağlantıların da güvenliğini sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları