Netflix'ten Organize İşler Sazan Sarmalı Sürprizi

Son zamanların büyük sükse yapan Türk filmi, henüz vizyondan bile kalkmadan Netflix'te yayınlanmaya başlandı!

Netflix'ten büyük sürpriz

1 Şubat tarihinde vizyona giren ve geride kalan 2 hafta boyunca 2 milyondan fazla izleyiciyi sinema salonlarına çeken Organize İşler Sazan Sarmalı, büyük bir sürprizle tekrar gündemde. Film, sinemalarda gösterimi sürerken, dün itibarı ile Netflix'te de yayınlanmaya başlandı.

Bu çok fazla şahit olduğumuz bir durum değil. Netflix ve benzer platformlar, filmleri çoğu zaman vizyondan indikten sonra yayınlıyor.

Netflix'ten yapılan duyuru şu şekilde: "Netflix'te Türk filmi zamanı! Yılın en çok konuşulan yapımlarından Organize İşler Sazan Sarmalı bugünden itibaren Netflix'te.

Türkiye dahil, ABD'den İngiltere'ye, Kanada'dan Danimarka'ya, 190'dan fazla ülkedeki izleyiciler, İstanbul'un altını üstüne getiren üçkağıtçı Asım Noyan ve çetesinin maceralarına tanıklık edecek.

Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan Organize İşler Sazan Sarmalı'nın kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut ve Erdem Baş gibi isimler yer alıyor."

Okuyucu Yorumları