Netron ve Microsoft'tan iş garantili eğitim

Netron ve Microsoft, Developer Factory eğitim programıyla başarılı bir kariyer yapma olanağı sunuyor

Garantili İş Eğitimi

2008 yılında 500'ün üzerinde yazılım uzmanı yetiştirecek olan Developer Factory'nin ülkemizde bilişim istihdamına katkı yapması bekleniyor.

Netron'un Microsoft Türkiye, Hürriyet İK, Yenibiris.com ve Randstad ile birlikte hayata geçirdiği Developer Factory projesiyle gençlerimize bilişimde başarılı bir kariyer olanağı sunuluyor. Programı tamamlayanlar hem yetkinliklerini uluslararası sertifikalarla belgeliyor, hem de ülkemizin saygın firmalarında işe yerleştiriliyorlar. Bilişimde burslu eğitim dönemini açan Developer Factory'ye katılan gençlerimiz, eğitim ücretlerini programı tamamladıktan sonra işe başladıklarında ödüyorlar.

500 Kişiye Garantili İş Eğitimi

Projeyle yıl sonuna dek 500'ün üzerinde yazılım uzmanının ülkemiz iş dünyasına kazandırılması hedefleniyor. 2007 yılında Developer Factory'de eğitim alan 416 gencimiz ülkemiz iş dünyasının önde gelen firmalarında işe yerleştirilerek görev başı yaptı. Proje kapsamındaki işe yerleştirme süreçleri, bu alanda dünya çapında deneyim sahibi olan Randstad tarafından yönetiliyor.

Developer Factory'de katılımcılara teknik eğitimlerin yanı sıra bireysel gelişimi güçlendirmek için "kurumsal zeka", "iş yapısı", "iş ve bilgi akışı" gibi eğitimler de veriliyor. Ayrıca katılımcılar ücretsiz kariyer danışmanlığı desteği de alıyorlar. Developer Factory eğitim programı yazılım uzmanı, sistem tasarımcısı, yazılım test yöneticisi, yazılım kalite yöneticisi, analiz uzmanı, MRP/ERP uzmanı, proje yöneticisi, veritabanı yöneticisi ve yazılım mühendisi gibi pozisyonlar için uzman yetiştiriyor. Tüm eğitim süreci içinde gerçekleştirilen projelerle, öğrencilerin gerçek hayatta karşılaşacakları sorunları minimuma indirmek ve bilgi düzeylerini maksimuma çıkarmak amacı gözetilerek planlanmış bulunuyor.

2007 yılında "Uluslararası Microsoft İş Ortakları Birliği Yılın İş Ortağı" ödülünü kazanan Developer Factory projesi, geçen yıl 139 ülkeden 10.000'in üzerinde firmanın 2.000 projesi arasında Microsoft tarafından birinci seçilmişti.

Developer Factory'de hangi eğitimler veriliyor?

Developer Factory'de hangi eğitimler veriliyor?

Netron Genel Müdürü Bülent Tekmen ülkemizdeki bilişim profesyoneli açığına dikkat çekerek gençlerimizi bu alandaki kariyer fırsatlarını değerlendirmeye çağırıyor: "Bugün baktığımızda bilişim alanındaki işgücü açığının yüz binlerle ifade edildiğini görüyoruz. Özellikle gençlerimiz bu alandaki kariyer fırsatlarını iyi değerlendirmeliler. Microsoft ile birlikte ülkemiz bilişim sektörüne yetişmiş eleman kazandırma hedefiyle hareket ediyoruz. Developer Factory de bu anlayış doğrultusunda hayata geçirildi. Biz Netron olarak 8.300'den fazla kurumsal müşteriye hizmet veriyoruz ve bu nedenle de iş dünyamızın gereksinimlerini çok iyi biliyoruz. Developer Factory projesiyle de ülkemizdeki kurumaların yetişmiş yazılım uzmanı ihtiyacına yanıt üretiyoruz."

Developer Factory'ye katılanlar neler öğrenecekler?- SQL Server ile veritabanı programcılığı
- Visual Studio 2005 ile veritabanı uygulamaları geliştirme
- Visual Studio 2005 ile Windows uygulamaları geliştirme
- Visual Studio 2005 ile Web uygulamaları geliştirme
- Visual Studio 2005 ile dağıtık uygulamalar geliştirme
- Visual Studio .Net uygulamalarında analiz ve uygun mimarinin seçimi
- Visual Studio Team System ile takım halinde uygulama geliştirme sürecinin optimize edilmesi
- SQL server kullanarak raporlama çözümleri geliştirmek
- Organizasyon, haberleşme ve kurumsal zeka
- CV hazırlama ve mülakat teknikleri

Developer Factory'yi başarıyla tamamlayanlar hangi sertifikaları alabiliyorlar?
- Microsoft Certified Technology Specialist: .NET Framework 2.0 Web Applications
- Microsoft Certified Technology Specialist: .NET Framework 2.0 Windows Applications
- Microsoft Certified Technology Specialist: .NET Framework 2.0 Distributed Applications
- Microsoft Certified Professional Developer: Web Developer
- Microsoft Certified Professional Developer: Windows Developer
- Microsoft Certified Professional Developer: Enterprise Application Developer

Bilgi için

Contactplus+ İletişim Hizmetleri - 0(212) 229 76 26

Okuyucu Yorumları