Newwave rock 7200 ile şarj sıkıntınız bitiyor

Dilediğiniz her yerde kullanabileceğiniz bu cihaz, şarj sıkıntınızı ortadan kaldıracak!

USB cihazlarınızı şarj edin!

Next&NextStar'ın taşınabilir şarj aleti Newwave Rock 7200, USB girişi ile şarj edilebilir mobil aletlere yedek enerji sağlıyor. Arabada, restoranda ve dilediğiniz her yerde kullanabileceğiniz Newwave Rock 7200, şarjı biten tüm USB girişli mobil aletlerinizi kolayca çalıştırabiliyor.

Türk ve Koreli mühendisler tarafından özenle üretilen Newwave Rock 7200, yoğun iş temposundan yakınanlar için kolaylık sağlıyor. Son teknolojiyle üretilen Newwave Rock 7200, şarj sorununu ortadan kaldırıyor.

Next&NextStar'ın ürün gamı içerisinde yer alan Newwave Rock 7200, enerjiye ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda sizin yanınızda oluyor. USB girişi ile şarj edilebilen cihazınızı USB kablonuzla Newwave Rock 7200 taşınabilir şarj aletinize bağlayıp, dışarıdayken de kullanabiliyorsunuz. Yoğun iş temponuzda ya da vakit kaybetmek istemediğiniz anlarda Newwave Rock 7200 en yakın kurtarıcınız. 7200 mAh kapasiteye sahip olan Newwave Rock 7200, 5V çıkış voltajına sahip. 8 saate kadar süren şarj süresi ise en önemli özellikleri arasında.

Okuyucu Yorumları