Next&NextStar'dan Android'li uydu alıcısı!

Next Pandora uydu alıcısı, Android uygulama merkezi ve fazlasıyla yeni eğlence kaynağınız olabilir!

Android'li uydu alıcısı!

Next&NextStar'ın, en son teknolojiyle ürettiği Next Pandora uydu alıcısı, Android uygulama merkezi ve sosyal paylaşım uygulamalarıyla yeni eğlence kaynağınız olacak.

Next&NextStar'ın HD kalitesinde görüntü sunan Next Pandora uydu alıcısı, TV ve interneti bir araya getirerek kullanıcılarına farklı bir deneyim sunuyor. Next Pandora uydu alıcısı, klavye ve mouse özellikleri taşıyan kablosuz kumandası ile uydu alıcısı ve internet tarayıcısını aynı ekranda kullanma ayrıcalığını sunarken, Android uygulama merkeziyle de eğlencenin kapılarını aralıyor.

8 GB hafızası, 3D/2D grafik desteği ile Android uygulama merkezinde bulunan oyunlarıyla TV izlemekten daha fazlasını sunan Next Pandora, çocuklarınız için de eğlence kaynağı olacak. Multitasking (Çoklu Görev) özelliğiyle birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırabilen Next Pandora uydu alıcısı Twitter, Facebook, DailyMotion, YouTube, Flickr gibi sosyal paylaşım uygulamalarını aynı anda kolayca kullanabilme imkanı sunuyor.

7 günlük elektronik program rehberi (EPG), 20 bin TV ve radyo kanalı hafızası, web tarayıcı ve e-mail uygulamaları, 4 adet USB girişi ve dahili kablosuz ağ bağlantısı (Wi-Fi) ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren Next Pandora uydu alıcısı, Android 4.0.3 işletim sistemine sahip. Next Pandora Uydu Alıcısı perakende satış fiyatı 499 TL.

Okuyucu Yorumları