Next&NextStar ile eviniz güvende

Next&NextStar'ın kablosuz alarm sistemi, evinizi ve işyerinizi böyle koruma altına alıyor!

Hırsızlardan korunun!

Next&NextStar, geliştirdiği en yeni güvenlik sistemlerini kullanıcısı ile buluşturuyor. Güvenlik sistemlerinin lüksten çok zorunluluk haline geldiği günümüzde, Next&NextStar sunduğu kablosuz alarm sistemi sayesinde evinizi veya işyerinizi güvence altına alıyor.
Metropolde yaşayan insanlar için ihtiyaç haline gelen güvenlik sistemleri, komşularını bile tanımayan yeni neslin koruyucusu haline geldi. Next Kablosuz Alarm Sistemleri, apartmana giren çıkanı takip edemeyen ve hırsızlık tehdidi altında olduğunu düşünenlerin bir numaralı tercihi oluyor.

Bir tuş ile dünyanın herhangi bir yerinden hükmedin

Next Kablosuz Alarm Sistemi sahip olduğu akıllı güvenlik teknolojisi ile cep telefonunuzun yalnızca birkaç tuşuna basarak, dünyanın herhangi bir yerinden, sistemi yönetmenize imkan sağlıyor. Tam dokunmatik cam tuş paneli, LCD ekran-ses göstergesi ve 10 kumandaya kadar kontrol imkânı sunan Next Kablosuz Alarm Sistemi ile gözünüz arkada kalmıyor.

Üzerine bağlı aygıtları kontrol edebilme ve o anda ortamda bulunan sesleri alabilmenizi sağlayan Next Kablosuz Alarm Sistemi, Türkçe sesli cevaplama fonksiyonu ile tüm işlemleri telefondan ya da cihaz başında basitçe gerçekleştirebilmenize olanak sağlıyor. Tamamen kullanıcı dostu bir biçimde tasarlanan Next Kablosuz Alarm Sistemi kolay kurulumu sayesinde de kişiyi yormuyor.

Yangın gibi acil durumlarda da devreye giriyor

Otuz iki adet kablosuz dedektör ilave edilebilen Next Kablosuz Alarm Sistemi, sadece hırsızlık olayları için değil, yangın veya diğer acil durumlar için de programlanabilme özelliğine sahip.

Sistem, bir merkez gözlem istasyonundan takip edilebileceği gibi dilenirse 4 numaraya kadar kişisel ihbar da yapabilme olanağı da sağlıyor. Next Kablosuz Alarm Sistemi iki adet hareket dedektörü, bir adet kapı sensörü, iki adet uzaktan kumanda ve sistemi kurabileceğiniz diğer aparatlarla birlikte kullanımınıza sunuluyor. Tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 650 TL.

Okuyucu Yorumları