Next&Nextstar yepyeni ürünleriyle CeBIT'te

Next&Nextstar, tablet olarak kullanılabilen yeni Piri Reis Android Navigasyon cihazıyla CeBIT'te!

Next&Nextstar CeBIT'te

Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, 29 Kasım Perşembe günü, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı. Uydu sistemi şirketi Next&Nextstar, 4 gün sürecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuar'ında 6. Hol, A07 standında yerini alıyor.

29 Kasım - 2 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan, Avrasya bölgesindeki bilişim firmalarının yanı sıra işinde bilişimi kullanan tüm dikey sektör firmalarını aynı çatı altında buluşturan CeBIT Bilişim Eurasia fuarında, uydu sistemlerinin önemli şirketlerinden Next&Nextstar, teknoloji tutkunları ile buluşuyor.

1989 yılından beri uydu sistemleri sektöründe faaliyet gösteren ve gelişen teknolojik trendleri göz önünde bulundurarak, ürün portföyünü her geçen gün kullanıcı dostu ürünlerle genişleten Next&Nextstar, ürünlerini CeBIT Bilişim Eurasia fuarında sergiliyor. Günün önemli bir bölümünü trafikte geçiren sürücülerin büyük beğenisini kazanan, arabada navigasyon cihazı, iş yerinde tablet bilgisayar, evde ise oyun konsolu olarak kullanılabilen, Türkiye'de ilk kez 5" lik (çoklu dokunmatik) ekran ve android 4.x işletim sistemi özelliğinin bir arada kullanıldığı Piri Reis Android Navigasyon cihazı, fuarda yer alacak.

Sahip olduğu teknolojik özellikleri, geniş açı ve yüksek çekim kalitesiyle aksiyonseverlerin adrenalin dolu anlarını kayıt altına alan Next Aksiyon Kameraları'nınyanı sıra,sofistike özellikler ile üretilen ve reklam atlama, güvenlik kamerası, web tarayıcı özellikleri ile donatılmış Next Machina 3D Uydu Alıcısı teknoloji tutkunları ile olacak. Bununla beraber, FULL HD panel TV desteğiyle üretilmiş ve gelişmiş özellikleri sayesinde her televizyona uyum sağlayabilen Minix HD ile birlikte, çağın yeni gereksinimi olan Next Tabloid 7 tablet bilgisayarı gibi son trend ürünler de CeBIT fuarında teknolojiseverler ile buluşucak. Ayrıca, yakın zamanda satışa sunulacak olan Hibrit uydu alıcısı Pandora da ilk kez CeBIT Bilişim Eurasia Fuar'ında görücüye çıkacak. Next&Nextstar, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda 6. Salon, A07 Standında olacak.

Bu sene 13. sü düzenlenen, iş dünyası profesyonellerinin merakla beklediği, Avrasya'nın bir numaralı bilişim, teknoloji ve iletişim platformu CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı 29 Kasım - 2 Aralık 2012 tarihleri arasındaCNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Next&Nextstar CeBIT Bilişim Eurasia fuar alanı detayı

Tarih: 29 Kasım Perşembe - 2 Aralık Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo Yeşilköy - İstanbul / Türkiye

Stand No: 6. Salon, A07 Standı

Okuyucu Yorumları