Nexus 4 renk değiştiriyor!

Son günlerdeki söylentiler gerçeğe dönüştü ve "farklı" Nexus resmi olarak tanıtıldı!

İşte "yeni" Nexus!

Google markasını taşıyan LG Nexus 4 bu kez beyaz renkli kasasıyla karşımıza çıkacak. Önümüzdeki günlerde piyasada olacak olan model, önü siyah, arkası beyaz bir kasaya sahip.

Aslında geçtiğimiz hafta düzenlenen Google I/O etkinliğinde tanıtılmasını beklediğimiz modelle ilgili açıklama LG'den geldi. Firma telefonu 29 Mayıs tarihinde öncelikli olarak Asya pazarında satışa sunacak. Telefonun takip eden haftalarda Kuzey Amerika ve Avrupa'da satışa sunulacağı belirtiliyor. Yeni Nexus 4'de 320 ppi piksel yoğunluğuna sahip 4,7 inç boyutlu HD IPS ekran, 8 megapiksel kamera ve Snapdragon S4 Pro işlemci olacağı belirtiliyor. Telefonun piyasaya çıkış fiyatının ne olacağı henüz açıklanmadı.

Beyaz renkli Nexus 4'ün, Android işletim sisteminin en son sürümüne yani Android 4.2 Jelly Bean'e sahip olacağı belirtiliyor. Telefonla ilgili ilk duyumlar gelmeye başladığında pek çok kullanıcı Google'ın belki de Android 4.3 işletim sistemi kullanacağını umarak heyecanlanmıştı. Ancak bu süpriz misafirle ilgili beklentiler boş çıktı.

Okuyucu Yorumları