Nexus 5 bu sefer gerçekten geliyor (mu?)

Bugün çıkacak, yarın çıkacak söylentileri arasında "kaybolan" Nexus 5'ten bir yeni iddia daha!

Nexus 5 bu kez geliyor (mu?)

Google'ın yeni akıllı telefonu Nexus 5'in çıkış tarihinin çok yaklaştığı biliniyor. Google konu hakkında hiçbir açıklama yapmasa da, sızan bilgiler ve görüntüler, yeni Nexus'un her an piyasaya çıkabileceğini gösteriyor. Kanada'da bir telefon operatörünün, piyasaya çıkış tarihinde hazır olması için telefon için ilanlar hazırlattığı, geçtiğimiz günlerde medyaya sızmıştı. Google da, Play Store üzerinde, "yanlışlıkla" Nexus 5 ilanı vermişti.

Bir kaynağa göre, Nexus 5'in 31 Ekim günü, Google'ın online mağazasında satışa çıkması bekleniyor. Android 4.4 Kitkat sürümüyle piyasaya çıkacak telefonla beraber KitKat lansmanının da yapılacağı düşünülüyor.

16 GB depolama kapasiteli modelinin Google Play Store'da 349 dolardan satılacağı söylentisi de bu sızıntıların arasında yer alıyor. Google'ın önceki Nexus modellerinin fiyat aralığına ve rakiplerinin fiyatına bakınca bu rakam mantıklı görünüyor.

Eğer 31 Ekim tarihi doğruysa, Google'ın hafta başında konu hakkında resmi bir açıklama yapmasını ve basın lansmanı için tarih vermesini bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları