Nexus 5'ten ilk test sonuçları sızdı!

Beklenen cep canavarının sızan test sonuçları, iPhone 5S ve Galaxy S4 gibi rakiplerine kafa tutuyor!

İlk test sonuçları büyüledi!

LG'nin etkileyici performansa sahip G2 akıllı telefonunu çıkartmasının arkasından, şimdi gözler Google Nexus 5'e çevrildi. Tam da LG G2'nin test sonuçlarının ardından ortaya çıkan bu tablo, gerçekten Nexus 5'in piyasaya çıktığında ortalığı daha da kızıştıracağının habercisi gibi. GFXBench testlerinden sızan haberlerde etkileyici sonuçlar ortaya koyan Google Nexus 5, Samsung Galaxy S4 ve iPhone 5S'i de içine alan pek çok karşılaştırmadan alnının akıyla çıkıyor gibi görünüyor.

Yapılan ilk testlerden 2.7 T-Rex HD Offscreen uygulamasında grafik performansı ölçümlenen Nexus 5, 23.1 FPS ile zirvede ikinci sırada görünüyor. Ve evet onun önünde 24.7 FPS ile iPhone 5S bulunuyor. Diğer yandan Sony Xperia Z1 ve 17.2 FPS ile Samsung Galaxy S4, listenin alt sıralarındalar. Diğer pek çok testte şu anki rakiplerini geride bırakan LG G2'nin ise 1 FPS'lik kayıpla 22 FPS'de olduğunu görüyoruz.

GFXBench'in 2.5 Egypt HD Offscreen testinde ise yine üstün kabiliyet gösteren Nexus 5, 59.2 FPS skoruyla etkileyici görünüyor. Buna karşın Samsung Galaxy S4 43.9, iPhone 5S 56.7 ile onu takip ediyor. LG G2 ise bu testte 54 FPS'yi buluyor.

Google Nexus 5'in tanıtılmasıyla birlikte akıllı telefon piyasasının çehresinin biraz daha değişeceği açık. 2.3 GHz'lik Qualcomm Snapdragon 800 işlemci ve 3 GB RAM'le geleceği konuşulan Nexus 5'in, yine LG G2 gibi 5.2 inçlik bir ekrana sahip olması muhtemel. Neyse ki Nexus 5'in tanıtımına az kaldı. Şimdi hep birlikte 14 Ekim'i bekliyoruz...

Okuyucu Yorumları