Nexus 8, tek başına gelmeyecek!

Nexus 8 hakkında ortaya çıkan son çizim, tabletin tek başına gelmeyeceğinin ilk sinyallerini veriyor

Yeniden Nexus 8!

Uzun zamandır Nexus 8 hakkında yeni bir söylenti yoktu ama o söylenti, şimdi geldi. Evet, bir süredir sessiz kalan Nexus 8, kamuoyuna sızdırılan bu tasarımı ile yine gündemde.

Öyle görünüyor ki yeni Nexus tıpkı Microsoft Surface'in katlanabilir klavyesine benzeyen bir klavye seçeneği ile karşımıza çıkacak. Bir diğer taraftan, Google / HTC tablet tasarımını da hatırlatan çizimler, Android Police tarafından yayınlandı. Cihazın tasarım şablonuna bakacak olursak, kablosuz Bluetooth 4.0 klavye ile karşılaşmamız işten bile değil. Özel klavyeli kılıf, ikiye ve üçe katlanabilir bir tasarıma sahip olacak. 8 inç'lik ekranın, tıpkı iPad Air ve iPad Mini 2'de olduğu gibi Smart Cover tasarımı ile bezeneceği kuvvetle muhtemel.

Ortaya çıkan bir diğer bilgiyse, klavyenin 450 mAh pile sahip olacağı yönünde. Kamuoyuna sızan bu yeni klavyeli kılıf modeliyle, değişimin ilk adımlarının atıldığını söylemek pek tabi mümkün. Ayıca yeni Nexus'ın 4:3 ekran desteği ile piyasaya çıkma ihtimali de bulunuyor ki bu da Google için değişimin en büyük göstergelerinden bir diğeri.

Okuyucu Yorumları