Nicholas Kirkwood'dan Note 3 aksesuarları!

Samsung ve ünlü tasarımcı Nicholas Kirkwood, Galaxy Note 3'e özel aksesuarlarını ortaya çıkardılar!

Çok özel Note 3 aksesuarları!

Samsung Electronics ve ünlü ayakkabı tasarımcısı Nicholas Kirkwood, GALAXY Note 3'e özel tasarlanan aksesuarları Londra Moda Haftası'nda tanıttı. Nicholas Kirkwood'un imzası olarak bilinen Zigzag Desenler'e sahip olan aksesuarlar, Siyah üzerine Beyaz ve Beyaz üzerine Siyah olmak üzere iki farklı tasarım sunuyor. Bu özel aksesuarlar, farklı online kanallar ve lüks perakende satış noktaları üzerinden bazı ülkelerde satışa sunulacak.

Samsung'un Global Pazarlama, BT & Mobil Bölümü Başkan Yardımcısı Younghee Lee, konuyla ilgili açıklamasında; "Teknoloji ve moda giderek birbirlerinden çok daha fazla etkilenerek, tasarımcı ve sanatçıların yaratıcı süreçlerini hem harekete geçiriyor, hem de güçlendiriyor. Yaratıcılık dehası ve ünlü ayakkabı tasarımcısı Nicholas Kirkwood ile yapılan işbirliği sonucunda Samsung GALAXY Note 3, modaya önem veren kullanıcılarımıza ilham kaynağı olacak. Bu ortaklığın, bu yılki Londra Moda Haftası'na heyecan verici bir boyut kazandırdığını düşünüyorum" dedi.

Dünyaca ünlü tasarımcı Nicholas Kirkwood iş birliği ile ilgili olarak; "GALAXY Note 3'e özel aksesuarlar geliştirmek için, Samsung ile işbirliği yapmaktan dolayı heyecanlıyım. Kılıfı tasarlarken, hem Samsung'un kalite ve yaratıcılığını, hem de Londra Moda Haftası için hazırladığım sanatsal çalışmaları yansıtan bir tasarım ortaya koymaya çalıştım" dedi.

Aynı zamanda bu yılki Londra Moda Haftası'nın Kreatif Direktörlüğünü de üstlenen Nicholas Kirkwood şık aksesuarların yanı sıra, Somerset House'ta bulunan Samsung Galaxy VIP Lounge'un tasarımını da gerçekleştirdi. Samsung Galaxy VIP salonunda, GALAXY Gear ve GALAXY Note 3 gibi, ziyaretçilerin daha piyasaya çıkmadan deneyimleyebilecekleri yepyeni Samsung ürünleri de yer aldı.

Okuyucu Yorumları