Nintendo'dan yeni bir Wii U geliyor!

Sony ve Microsoft'un yeni nesil konsollarını tanıtması bu oyun ve konsol devini de harekete geçirdi!

Boş duramadı!

Nintendo, tıpkı bir önceki jenerasyonda da olduğu gibi, konsol sektöründe bir ilk olmayı başarmış, yeni jenerasyon konsolların ilkini ürettmişti. Nitekim geçen zaman içerisinde cihazın birçok eksiği göze batmaya başladı. Firmaysa hem kendisini yenilemek, hem de daha fazla opsiyon sunmak için çok önemli iki yenilik ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Nintendo Japonya'nın resmi internet sitesinden yayınlanan bir habere göre, gelişmiş yeni 2,550mAh gücünde bir GamePad yakın zamanda görücüye çıkacak. Oyunun özel kolunun kulanım süresini sekiz saate kadar uzatacak olan bu yenilik, öyle görünüyor ki Nintendo'nun tek sürprizi değilmiş. Firma, bu haberin hemen ardından yeni bir Wii U'nun da müjdesini verdi. Beyaz ve siyah renk opsiyonları bulunan 32GB'lık özel set, Luigi'nin 30. Yıl dönünümüne itafen özel bir versiyon olan 3DS XL ve Wiimote için hızlı şarj etme özellikleri resmen ardı ardına sıralandı.

Japonya'da yapılan araştırmalar sonucu Wiimote'un hızlı şarj edilmesi için bir cihazın gerektiğine emin olan Nintendo, 13 Haziran itibari ile bu ürünü 41 dolardan satışa sunacak. Bu yenilik hızlı pil doldurma özelliğinin yanısıra, daha uzun süre dayanan Wiimote anlamına da gelmekte.

Okuyucu Yorumları