Nintendo, küçük bir GameBoy sunabilir!

Nintendo son yıllardaki küçülme akımına orijinal Game Boy ile devam edebilir...

Game Boy geri gelebilir!

Son zamanlardaki konsolları tekrar yayımlama akımına bakarsak, oyunların Nintendo için bir paravan olduğu ve firmanın son bir süredir küçültücü bir ışın üzerinde çalıştığı iddia edilebilir.

Daha önce NES Classic Mini ve SNES Classic Mini ürünleri sunulmuştu ve Japonya'da ortaya çıkan bir patent, bu küçültme ışınının bir sonraki hedefinin orijinal Game Boy olabileceğini gösteriyor.

Ninten-Switch.com'un söylediğine göre bir Japon patent botu tarafından tweet'lenen patent başvurusu 15 Eylül tarihinde yapılmıştı ve ilk olarak 1989 yılında yayımlanan "ilk Game Boy" içindi.

Bu patent, "ev oyun konsolu," "akıllı telefonlar için yazılım," "akıllı telefon kasaları" ve "akıllı telefon kılıfları" gibi pek çok alanı kapsıyor. Ayrıca "anahtarlıklar," "kolyeler" ve "saatler" gibi daha az yazılım/öğrenim gerektiren alanlar da bu listenin içinde bulunmakta.

Tabi ki bu kadar geniş bir patent başvurusu Nintendo'nun bir Classic Mini Game Boy yayınlamayı planladığını göstermemekte ancak son zamanlardaki akım düşünülürse ilginç bir zamanda yapılan bir başvuru olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Okuyucu Yorumları